English

رئیس جمهور اوکراین:

نیازی به دیدار با پوتین نیست

رئیس‌جمهور اوکراین امروز گفت که اگر در جریان مذاکرات فنی در استانبول توافق آتش‌بس حاصل شود، می‌توان از دیدار با رئیس‌جمهور روسیه صرف‌نظر کرد.

نیازی به دیدار با پوتین نیست

به گزارش خبرگزاری موج​، زلنسکی در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی در آنکارا، پایتخت ترکیه، گفت: اگر مسکو تمایلی به مشارکت در مذاکرات آتش‌بس نشان ندهد، کشورهای دیگر باید فشار سیاسی و اقتصادی بیشتری بر روسیه وارد کرده و تحریم‌های بیشتری اعمال کنند.

او گفت: روسیه احساس نیاز به خاتمه (جنگ) نمی‌کند، یعنی فشار سیاسی، اقتصادی و سایر فشارها به میزان کافی بر فدراسیون روسیه وارد نمی‌شود؛ بنابراین ما خواهان آن هستسم که اگر آتش‌بس وجود نداشته و تصمیمات جدی اتخاذ نشود، تحریم‌های مناسب اعمال شود.

به نوشته رویترز زلنسکی امروز با رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهوری کشور میزبان نیز دیدار کرد. به نوشته این خبرگزاری، اردوغان گفت که ترکیه آماده است تا هر زمان که طرفین آماده بودند، میزبان سران دو کشور باشد.

خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از زلنسکی خبر داد که وزیر دفاع اوکراین ریاست هیئت مذاکره‌کننده با طرف روس را بر عهده خواهد داشت.

رئیس‌جمهوری روسیه از حضور در ترکیه امتناع کرده و ولادیمیر مدینسکی دستیار خود را به ریاست هیئت اعزامی منصوب کرده است.

میخائیل گالوزین معاون وزیر خارجه روسیه، ایگور کوستیوکوف رئیس اداره کل ستاد کل نیروهای مسلح این کشور و الکساندر فومین معاون وزیر دفاع روسیه از دیگر اعضای این هیئت خواهند بود.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین نیز امروز گفت: مدت مذاکرات روسیه و اوکراین که امروز (پنجشنبه) در استانبول انجام می‌شود، به میزان پیشرفت آن بستگی خواهد داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه