سرخط خبرها
  • آزمون بسندگی زبان عربی مهرماه ۱۴۰۵ برگزار می شود
  • تأکید ستار هاشمی بر حمایت از مناطق کمتر برخوردار
  • دور جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی آغاز شد
  • رضایت سرمربی المپیاکوس از طارمی/ مهدی آماده بازی با آنتورپ
  • کاظمی: کنکور به موقع برگزار می‌شود
  • قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرد
  • معاون وزیر جهاد: امنیت غذایی کشور پایدار است
  • ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت امید مهر پرداخت شد
  • وزارت جهاد کشاورزی: مطالبات گندمکاران به زودی پرداخت می‌شود
  • رکورد تولید برق نیروگاه‌های مقیاس کوچک شکسته شد
  • توافق گمرکی تهران و بغداد برای تسهیل تجارت
  • کاهش ۸۰ درصدی مرگ مادران باردار در ۴۰ سال اخیر
  • ترامپ: نفت ونزوئلا حق مسلم ماست
  • دست درازی ترامپ به پاداش اسپانیا
  • خرم‌آباد شهر معین ایلام در اربعین شد
  • قیمت نفت، ۳ رقمی شد و موج اعتراضات در اروپا بالا گرفت
  • هشدار عراقچی نسبت به توقیف دارایی های ایران
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان و اسکیت در چین
  • ۶۰ قسمت از سریال سلمان فارسی آماده پخش است
  • نوازنده کارتون پلنگ صورتی درگذشت

سخنگوی کرملین:

روسیه به دنبال راهی برای دستیابی به یک توافق صلح‌آمیز با اوکراین است

سخنگوی کرملین اعلام کرد: زبان اولتیماتوم برای روسیه غیرقابل قبول است؛ با مسکو نمی‌توان با این لحن صحبت کرد.

سخنگو کاخ کرملین

به گزارش خبرگزاری موج، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز دوشنبه اعلام کرد: روسیه مصمم است به طور جدی به دنبال راه‌هایی برای دستیابی به یک توافق صلح‌آمیز بلندمدت در اوکراین باشد.

سخنگوی کرملین در این خصوص گفت: پوتین به روشنی و بدون هرگونه ابهام موضع خود را در قبال ازسرگیری مذاکرات با اوکراین بدون هرگونه پیش شرط، تشریح کرده است. موضع پوتین در مورد ازسرگیری مذاکرات درباره اوکراین با درک و حمایت رهبران بسیاری از کشورها روبرو شده است.

دیمیتری پسکوف، در ادامه اضافه کرد: لهستان خصومت و عدم دوستی با روسیه را پیش گرفته است. زبان اولتیماتوم برای روسیه غیرقابل قبول است؛ با روسیه نمی‌توان با این لحن صحبت کرد.

گفتنی است که لهستان با ادعای دستیابی به شواهدی مبنی بر ارتباط سرویس اطلاعاتی روسیه با آتش‌افروزی اخیر در ورشو، مجوز فعالیت کنسولگری مسکو در شهر کراکوف را باطل کرد.

رادوسلاو سیکورسکی، وزیر خارجه لهستان در شبکه اجتماعی «ایکس» مدعی شد: در ارتباط با شواهدی که نشان می‌دهد سرویس ویژه روسیه اقدام شرم‌آور خرابکاری را در مرکز خرید خیابان «ماریولشکا» مرتکب شده است، تصمیم گرفتم تا مجوز فعالیت کنسولگری فدراسیون روسیه در کراکوف را لغو کنم.

این اقدام پس از آن روی داد که مقامات لهستانی مدعی شدند که آتش‌سوزی ۱۱ ماه می، که به تخریب یک مرکز خرید بزرگ در ورشو منجر شد، بخشی از خرابکاری بود که با هماهنگی و برنامه‌ریزی ماموران مخفی روس صورت گرفت!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه