English

نخست‌وزیر پاکستان:

پاکستان در برابر حمله هند پیروز شده است

نخست وزیر پاکستان گفت که کشورش در برابر حمله هند پیروز شده است.

پاکستان در برابر حمله هند پیروز شده است

به گزارش خبرگزاری موج،  «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان، در سخنانی اعلام کرد کشورش در مواجهه با تجاوز نظامی بی‌دلیل هند، با قدرت و شجاعت ایستادگی کرده و به پیروزی دست یافته است. وی گفت: ما با چالشی جدی در زمینه آزادی خود روبرو بودیم، اما بر دشمن پیروز شدیم. آنچه دشمن انجام داد، اقدامی ننگ‌آور بود و ارتش ما با نهایت حرفه‌ای‌گری و قدرت به این تجاوز پاسخ داد.

نخست‌وزیر پاکستان با بیان اینکه هند جنگی بدون توجیه علیه کشورش آغاز کرد، افزود: هند شهروندان بی‌گناه ما را به قتل رساند، اما نیروهای مسلح پاکستان از میهن و منابع ملی‌اش دفاع کردند. تصمیم گرفتیم با همان شیوه اما به شکلی بهتر و هدفمند به دشمن پاسخ دهیم.

شریف مدعی شد که پایگاه‌های هوایی و نظامی هند به‌طور کامل نابود شده و جنگنده‌های رافال این کشور نیز سرنگون شده‌اند.

وی تصریح کرد: قهرمانان ما با دلاوری در برابر همه تلاش‌های هند برای تجاوز ایستادگی کردند و به دشمن نشان دادند که راه‌حل نهایی، نشستن بر سر میز مذاکره است.

نخست وزیر پاکستان همچنین ضمن تبریک به فرماندهان عالی‌رتبه ارتش کشورش، از جمله رئیس ستاد مشترک، فرمانده نیروی زمینی، هوایی و دریایی، از خلبانان پاکستانی به دلیل شجاعت و افتخارآفرینی‌شان قدردانی کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه