English

وزیر امور خارجه آلمان برای انجام یک سفر خاورمیانه‌ای عازم سرزمین‌های اشغالی شد

وزیر امور خارجه آلمان امروز (شنبه) برای انجام یک سفر خاورمیانه‌ای که به گفته او انتظار می‌رود شامل «گفت‌وگوهای انتقادی» باشد، عازم سرزمین‌های اشغالی شد.

وزیر امور خارجه آلمان برای انجام یک سفر خاورمیانه‌ای عازم سرزمین‌های اشغالی شد

به گزارش خبرگزاری موج، یوهان وادفول وزیر خارجه جدید آلمان هنگام ترک برلین بر «بحث‌های انتقادی درباره سیاست‌های دولت خود و ملت‌های دوست» به عنوان بخشی از نظام‌های دموکراتیک تاکید کرد.

وی در حالی‌که خواستار آزادی همه اسرای صهیونیستی شد، گفت: در مورد هدف استراتژیک درگیری‌ها که از ماه مارس (اسفند) دوباره تشدید شده است، سوال خواهم کرد.

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان، وادفول با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر و گدعون ساعر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی دیدار خواهد کرد. وی همچنین با بستگان اسرای صهیونیستی نزد حماس گفت‌وگو می‌کند.

طبق این گزارش، وزیر خارجه آلمان قرار است در ادامه سفر خود، همچنین با محمد مصطفی نخست‌وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین در رام الله دیدار و گفت‌وگو کند.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی آورد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد و براساس آن تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زدند و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه