English

سناتورهای آمریکایی خواستار بررسی محدودیت‌های ارسال کمک‌های خارجی این کشور شدند

۶ سناتور آمریکایی با ارسال نامه‌ای به دفتر حسابرسی دولت ایالات متحده خواستار بررسی قانونی محدودیت‌های ارسال کمک‌های خارجی این کشور شدند.

سناتورهای آمریکایی خواستار بررسی محدودیت‌های ارسال کمک‌های خارجی این کشور شدند

به گزارش خبرگزاری موج، ۶ نفر از سناتورهای آمریکایی در نامه‌ای خطاب به بازرس کل دفتر حسابرسی دولت ایالات متحده (GAO) خواستار آغاز تحقیقاتی پیرامون چگونگی اجرای قوانین مرتبط با ارسال کمک‌های بشردوستانه توسط دولت آمریکا شدند.

در این نامه، از دفتر مذکور خواسته شده تا بررسی کند که آیا محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی رژیم اسرائیل و برخی دیگر از دولت‌های خارجی در مسیر ارسال کمک‌های بشردوستانه، ناقض قوانین ایالات متحده، به‌ویژه ماده ۶۲۰ قانون کمک‌های خارجی و قوانین لیهی (Leahy Laws) است یا خیر.

کریس ون هولن، دیک دوربین، جف مرکلی، برنی سندرز، الیزابت وارن و پیتر ولش امضاکنندگان این نامه بودند. تمام این سناتورها از حزب دموکرات هستند به‌جز برنی سندرز که به‌عنوان مستقل فعالیت می‌کند اما با دموکرات‌ها همسو است.

در این نامه آمده است «در کشورهایی نظیر اتیوپی، سودان، اوکراین، میانمار، سوریه، قره‌باغ و غزه، ارسال کمک‌های حیاتی بشردوستانه نظیر غذا، تجهیزات پزشکی و سیستم‌های تصفیه آب به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم توسط بازیگران دولتی و غیردولتی با محدودیت یا انسداد مواجه شده است.»

قوانین لیهی ارسال هرگونه کمک ایالات متحده به واحدهای امنیتی خارجی را که در نقض شدید حقوق بشر، از جمله شکنجه یا قتل‌های فراقضایی، دست داشته‌اند ممنوع می‌سازد.

نگرانی بیشتر روی وضعیت مردم غزه است. سازمان ملل و نمایندگان فلسطینی در دیوان بین‌المللی دادگستری، رژیم صهیونیستی را ناقض حقوق بین‌الملل در زمینه جلوگیری از ورود کمک‌ها به این منطقه می دانند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه