سرخط خبرها
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان
  • همتی: نرخ تورم ماهانه تیرماه تقریباً نصف شد
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز

دوست دیرینه «ترامپ» مسئول مذاکره با ایران باقی ماند

نیویورک‌تایمز در گزارشی اعلام کرد: علیرغم تصدی جدید «مارکو روبیو» به عنوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید؛ اما دوست دیرینه «ترامپ» یعنی «استیو ویتکاف»، مسئول مذاکره با ایران باقی مانده است.

ویتکاف

به گزارش خبرگزاری موج​، با انتصاب مارکو روبیو به عنوان مشاور ارشد سیاست خارجی کاخ سفید (جانشین مایک والتز مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا)، وی علاوه بر کار اصلی روزانه خود به عنوان وزیر امور خارجه آمریکا، اکنون به اجرای دستور کار داخل کاخ سفید نیز مشغول خواهد بود.

بر اساس اعلام این رسانه آمریکایی، این در حالیست که دوست دیرینه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا یعنی استیو ویتکاف، کماکان مذاکره کننده اصلی باقی مانده و مسئول مذاکرات مرتبط با پایان دادن به جنگ در اوکراین و غزه و نیز دستیابی به توافق با ایران (در مذاکرات رفع تحریم‌ها) است.

لزلی وینجاموری (Leslie Vinjamuri)، مدیر برنامه ایالات متحده در چتم هاوس، یک مؤسسه تحقیقاتی مستقر در لندن در این باره گفت که «روبیو» مایل است با ترامپ هماهنگ بوده و از وی پیروی کند.

مارکو روبیو، سناتور اسبق فلوریدا راهی طولانی و البته عجیب و غریب را تا رسیدن به جایگاه کنونی‌اش در دولت دوم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، طی کرده است.

ترامپ پنجشنبه هفته گذشته اعلام کرد که مایک والتز، پست مشاور امنیت ملی را ترک و به عنوان سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد فعالیت خواهد کرد و روبیو به طور موقت جانشین وی خواهد شد. این تصمیم هفته‌ها پس از گاف والتز در ماجرای اضافه کردن نام یکی از خبرنگاران منفور نزد ترامپ در گروهی خصوصی در پیام‌رسان «سیگنال» رخ داد؛ گروهی که در آن اطلاعات مرتبط با حمله به یمن به اشتراک گذاشته می‌شد!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه