English

سی‌بی‌اس:

مشاور امنیت ملی کاخ سفید و معاون او به‌زودی سمت‌های خود را ترک خواهند کرد

شبکه آمریکایی به نقل از منابعی گزارش کرد: «مشاور امنیت ملی کاخ سفید و معاون او به‌زودی سمت‌های خود را ترک خواهند کرد.»

مشاور امنیت ملی کاخ سفید و معاون او به‌زودی سمت‌های خود را ترک خواهند کرد

به گزارش خبرگزاری موج، پس از انتشار گزارش‌های متعدد درباره شدت گرفتن اختلافات گسترده در کابینه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، منابع خبری از جدایی ۲ نفر از اعضای دولت او در آینده نزدیک خبر دادند.

در همین راستا، خبرنگار شبکه آمریکایی «سی‌بی‌اس نیوز» به نقل از منابعی آگاه گزارش کرد: «مایک والتز، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و الکس وانگ، معاون او، به‌زودی سمت‌های خود را ترک خواهند کرد.»

والتز به دیدگاه‌های تند خود علیه ایران و روسیه و به‌عنوان یک فردی نئوکان مشهور است. منابع رسانه‌ای گزارش کرده بودند که او و «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا با دیدگاه‌های تند خود علیه ایران، باعث شکل گرفتن اختلافات گسترده در بین کابینه ترامپ شده‌اند.

پیش از این، روز سه‌شنبه نیز رسانه انگلیسی میدل‌ایست‌آی به نقل از رسانه‌ها و افراد رسانه‌ای نزدیک به رئیس‌جمهور آمریکا نوشت «عوامل موساد» و «جنگ‌افروزان» در حال فشار آوردن به دولت ترامپ برای درگیری با ایران هستند.

علاوه‌بر اختلافات داخلی بر سر ایران، والتز به دلیل افشای اطلاعات مهم و محرمانه در پیام‌رسان «سیگنال»، آماج انتقادات گسترده قرار گرفته است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه