English

بولتون خواهان استعفای وزیر دفاع آمریکا شد

جان بولتون مشاور امنیت ملی سابق آمریکا، پنجشنبه (امروز) همزمان با افزایش جنجال‌ها بر سر اداره وزارت دفاع این کشور و استفاده از پیام رسان سینگال، استعفای پیت هگست وزیر دفاع آمریکا را خواستار شد.

بولتون خواهان استعفای وزیر دفاع آمریکا شد
به گزارش خبرگزاری موج

، تارنمای هیل به نقل از بولتون نوشت: من معتقدم که هگست باید به خاطر حفظ امنیت خود استعفا کند.

وی در پاسخ به سوال مجری شبکه خبری سی‌ان‌ان درباره این که آیا هگست باید همچنان در شغل خود بماند، گفت: او باید استعفا دهد.

بولتون، به ویژه به نگرانی ها در پی انتشار گزارش هایی درباره استفاده هگست از پیام رسان سینگال برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات حساس در یک گروه گفت وگوی برخط (آنلاین) که همسرش و یک خبرنگار در آن عضو بودند، اشاره کرد.

وی اظهار داشت: اکنون برهه حساسی برای ارتش امریکا است. ما این را درک می کنیم که دولت دونالد ترامپ بدرستی افزایش بودجه هنگفتی را برای دفاع از کشور پیشنهاد داده است. ما به این بودجه نیاز داریم.

مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا گفت: ما به وزیر دفاعی نیاز داریم که بتواند به این وظیفه عمل کند؛ نه کسی که وقت خود را صرف گروه های گفت و گو در پیام رسان سینگال می کند.

وی گفت، در زمانی که به عنوان مشاور امنیت ملی در دولت نخست ترامپ خدمت می کرد، هرگز از تلفن همراه شخصی استفاده نمی کرد.

بولتون گفت، منظورم این است که چنین اقداماتی خطرات امنیتی قابل توجهی دارد و به همین دلیل هگست باید استعفا دهد.

وی در دولت نخست ترامپ خدمت می کرد، اما در سالهای اخیر به منتقد صریح ترامپ تبدیل شده است.

هگست به تازگی به دلیل انتشار گزارش هایی درباره استفاده او از پیام رسان سینگال و نحوه اداره وزارت دفاع آمریکا جنجال هایی را برانگیخت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه