سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

دومین پهپاد پیشرفته آمریکایی MQ_۹ سرنگون شد

نیروهای مسلح یمن اعلام کرد دومین پهپاد پیشرفته آمریکایی MQ_۹ را طی ۲۴ ساعت گذشته در آسمان صنعا سرنگون کرده است.

پهپاد

به گزارش خبرگزاری موج، نیروهای مسلح یمن با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد نیروی دفاع هوایی این کشور این پهپاد را در هنگام انجام عملیات خصمانه در آسمان استان صنعا با شلیک یک فروند موشک زمین به هوای ساخت داخل هدف قرار داده است.

براساس این بیانیه، پهپاد مذکور ششمین پهپاد آمریکاست که طی ماه آوریل جاری ساقط شده است و بدین ترتیب شمار پهپادهای آمریکایی ساقط شده در یمن در جریان عملیات «فتح موعود و جهاد مقدس» به ۲۱ پهپاد افزایش یافت.

نیروهای مسلح همچنین تاکید کردند ادامه حملات هوایی علیه غیرنظامیان و دارایی‌هایشان و همچنین تأسیسات و امکانات عمومی و بخش خصوصی، باعث تضعیف اراده ملت یمن نخواهد شد و تنها به مقاومت بیشتر آنها بر موضعشان در حمایت بی‌دریغ از مردم فلسطین در مقابله با جنایت جنگی نسل کشی دشمن صهیونیستی علیه آنها در غزه و در عمل به مسئولیت اخلاقی و انسانی‌ خواهد انجامید.

نیروهای مسلح یمن بار دیگر بر ادامه عملیات پشتیبانی از مردم مظلوم فلسطین در غزه تا زمان پایان تجاوز این رژیم به آن و شکسته شدن محاصره تاکید کرد.

ساعاتی پیش نیز رسانه‌ها از سرنگونی یک پهپاد آمریکایی دیگر از نوع MQ-۹ در آسمان صنعا، خبر دادند.

در همین ارتباط برخی گزارش‌های آمریکایی نیز حاکی از آن است که نیروهای مسلح یمن از آغاز حملات آمریکا علیه یمن تاکنون ۶ پهپاد را با هزینه‌ای بالغ بر صدها میلیون دلار، ساقط کرده‌اند.

چند روز پیش نیز نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که پدافند هوایی این کشور موفق شده یک فروند پهپاد شناسایی و تهاجمی ارتش آمریکا از نوع MQ-۹ را در حریم هوایی استان حجه ساقط کند.

ارتش یمن طی ماه های گذشته در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی صهیونیستی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داد.

نیروهای ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم صهیونیستی حملات خود را به غزه متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه