سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

وزیر خارجه انگلیس هم وارد رایزنی‌ آمریکایی-فرانسوی درباره ایران و اوکراین می‌شود

وزیر امور خارجه انگلیس به رایزنی‌های رئیس‌جمهور فرانسه و مقامات ارشد آمریکایی درباره جنگ اوکراین و ایران خواهد پیوست.

وزیر امور خارجه انگلیس
به گزارش خبرگزاری موج

، رسانه‌های بریتانیایی از جمله بی‌بی‌سی و تلگراف گزارش دادند که طبق انتظارها، «دیوید لمی» وزیر امور خارجه انگلیس امروز (پنج‌شنبه) به گفت‌وگوها میان «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه و «مارکو روبیو» وزیر امورخارجه آمریکا و همچنین «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس جمهور این کشور در امور غرب آسیا می‌پیوندد که قرار است در پاریس با یکدیگر دیدار کنند.

روبیو و ویتکاف قرار است به پاریس بروند تا نگرانی‌های وزرای امور خارجه اروپایی در مورد روسیه را در بحبوحه تلاش‌های بی‌ثمر آمریکا برای ترتیب دادن آتش‌بس در اوکراین بشنوند. این دیدار در حالی انجام می‌شود که انگلیس و فرانسه در حال تشکیل «ائتلافی از مشتاقان» هستند که از طرف اوکراین در حفظ آتش‌بس حمایت می‌کند.

روزنامه گاردین نیز در گزارشی درباره حضور دیوید لمی در پاریس نوشت که آن‌ها علاوه بر موضوع جنگ اوکراین قرار است درباره ایران که گفت‌وگوهای غیرمستقیمی را با آمریکا درخصوص‌برنامه هسته‌ای خود آغاز کرده است، بحث و رایزنی کنند.

همچنین وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد که مارکو روبیو در جریان سفر خود به پاریس علاوه بر ماکرون با «ژان نوئل بارو» همتای فرانسوی خود دیدار خواهد کرد تا درباره اوکراین، چشم‌انداز توافق هسته‌ای جدید با ایران و تحولات غرب آسیا گفت‌وگو کند.

استیو ویتکاف پس از این قرار است برای شرکت در دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم تهران و واشنگتن به رم، پایتخت ایتالیا برود. نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا روز شنبه برای اولین بار در عمان با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.

۲ طرف رایزنی‌های خود را مثبت و سازنده توصیف و اعلام کردند که به گفت‌وگوهای خود ادامه خواهند داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه