سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

ایلان ماسک و مشاور تجاری ترامپ بر سر تعرفه‌ها به اختلاف خوردند

اختلاف میان ایلان ماسک و یکی از مشاوران ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بر سر تعرفه های جدیدی که او برای ده ها کشور اعمال کرده، تشدید شده است.

ایلان ماسک

به گزارش خبرگزاری موج، ایلان ماسک میلیاردری که به قدرتمندترین مشاور ترامپ تبدیل شده است، پس از اینکه «پیتر ناوارو» مشاور تجاری ترامپ، بنیانگذار تسلا را «مونتاژ کننده خودرو» خواند ، از تعرفه ها و او بشدت انتقاد کرد.

ایلان ماسک در شبکه اجتماعی ایکس که مالک آن است، نوشت: «ناوارو واقعاً یک احمق است.»

ماسک با دفاع از ساخت قطعات خودروی تسلا در آمریکا نوشت که « شرکت تسلا بیشترین خودروهای ساخت آمریکا را دارد. ناوارو از یک گونی آجر احمق تر است.»

سی ان ان به نقل از منابع آگاه اعلام کرد، ماسک در اظهارات عمومی و گفتگوهای خصوصی با ترامپ با تعرفه ها مخالفت کرده است.

به نوشته، بیزینس اینسایدر، ایلان ماسک آشکارا نشان داده است که طرفدار تعرفه هایی نیست که بازارهای جهانی را دچار تزلزل کرده است. مدیرعامل تسلا آخر هفته را صرف انتقادهای غیرمستقیم از تعرفه‌های متقابل رئیس‌جمهوری و درگیری با «پیتر ناوارو» مشاور ارشد تجاری ترامپ کرد.

روزنامه واشنگتن‌پست هم گزارش داد که ماسک آخر هفته به‌صورت شخصی از ترامپ درخواست کرده تا طرح گسترده تعرفه‌ای خود را لغو کند، اما موفق به این کار نشده است.

روز دوشنبه،  همزمان با سقوط بازارهای جهانی برای سومین روز متوالی به‌دنبال پافشاری دولت ترامپ بر تعرفه‌های متقابل، ماسک ویدیویی از «میلتون فریدمن» اقتصاددان مشهور، منتشر کرد که در آن از مزایای تجارت آزاد تمجید می‌شود.

کارشناسان هشدار داده‌اند که تشدید جنگ تجاری با چین می‌تواند مصرف‌کنندگان چینی را به دور شدن از تسلا و خرید برندهای داخلی سوق دهد. همچنین تسلا با رقابت شدیدی از سوی رقبا مواجه است و در رقابت برای تبدیل شدن به بزرگ‌ترین خودروساز برقی جهان، از بی وای دی عقب افتاده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه