سرخط خبرها
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم

رئیس جمهور لبنان:

رژیم صهیونیستی از پنج نقطه اشغالی در لبنان عقب نشینی کند

رئیس جمهور لبنان در دیدار با یک هیأت آمریکایی بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از پنج نقطه اشغالی در لبنان تأکید کرد.

رئیس جمهور لبنان

به گزارش خبرگزاری موج، هیأتی از کار گروه آمریکایی برای حمایت از لبنان «ATFL» به ریاست «ادوارد گابریل» با «جوزف عون» رئیس جمهور لبنان دیدار کرد.

گابریل در این دیدار گفت که حامل پیامی از واشنگتن در خصوص ضرورت خلع سلاح حزب‌الله و اجرای اصلاحات لازم برای دستیابی لبنان به کمک‌های مالی است و واشنگتن تمایل دارد که این تغییرات سریعا انجام شود.

رئیس جمهور لبنان نیز در پاسخ به وی بر پایبندی کامل این کشور به قطعنامه ۱۷۰۱ تأکید کرد و اقدامات نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان (یونیفل) در جنوب لیتانی را ستود و با اشاره به نقض توافق آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی گفت: اولویت با کاهش تنش‌ها در جنوب لبنان است، این اراده وجود دارد و یونیفل نیز وظایف خود را به خوبی انجام می‌دهد.

وی افزود: باقی ماندن اسرائیل در پنج منطقه اشغالی برای لبنان فایده‌ای ندارد بلکه وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند و لذا ما از آمریکا می‌خواهیم که اسرائیل را برای عقب‌نشینی از این مناطق تحت فشار قرار دهد و دولت لبنان نیز چند هفته پیش با جذب ۴ هزار و ۵۰۰ سرباز با هدف افزایش آمادگی‌ها در جنوب موافقت کرد.

عون درباره موضوع خلع سلاح حزب‌الله نیز بر ضرورت اجرای گفت‌وگو تأکید کرد و گفت: هیچ جایی برای سلاح یا گروه‌های مسلح نیست مگر اینکه در چارچوب دولت باشد و مسائل نیز با ارتباط و گفت‌وگو حل خواهد شد و در نهایت اینکه حزب‌الله یک گروه لبنانی است و ما به زودی برای تدوین استراتژی امنیت ملی و دفاع ملی اقدام خواهیم کرد؛ موضع لبنان یکپارچه و متحد است و همه ما به تلاش برای یک هدف پایبند هستیم گرچه ممکن اختلاف‌نظرهایی نیز وجود داشته باشد که طبیعی است.

آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین‌المللی بامداد روز چهارشنبه هفتم آذر اجرایی شد.

از زمان اجرایی شدن این توافق، ارتش رژیم صهیونیستی چندین بار با حمله به مناطق جنوبی لبنان و شهید و زخمی کردن شهروندان این کشور، آتش بس را نقض و از بازگشت آوارگان لبنانی به برخی شهرک‌ها و روستاها در جنوب این کشور ممانعت کرده است.

رژیم اسرائیل همچنین عقب نشینی نسبی انجام داده و از تکمیل خروج خود از جنوب لبنان تا ۱۸ فوریه ۲۰۲۵ (۳۰ بهمن ۱۴۰۳) همانطور که در توافقنامه تصریح شده، طفره رفته است و همچنان پنج نقطه اصلی این کشور تپه الحمامص، تپه العویضه، کوه بلاط، اللبونه و العزیه را اشغال کرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه