سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

عقب نشینی نیروهای قسد از دو محله شهر حلب آغاز شد

منابع خبری اعلام کردند که نیروهای قسد عقب نشینی از دو محله شهر حلب را به سمت شرق فرات زیر نظر وزارت دفاع سوریه آغاز کرده اند.

نیروهای قسد

به گزارش خبرگزاری موج، پس از اینکه چند روز قبل توافقی میان قسد وابسته به آمریکا و رژیم جولانی انجام شد، امروز منابع سوری اعلام کردند که نیروهای قسد عقب نشینی از شهر حلب را به سمت شرق فرات زیر نظر وزارت دفاع سوریه آغاز کرده اند.

یک منبع امنیتی به الجزیره گفت: نیروهای قسد از محله الشیخ مقصود و الاشرفیه به شمال شرق سوریه می‌روند.

گفتنی است که دمشق توافق جدیدی با نیروهای قسد درباره دو محله معروف حلب یعنی شیخ مقصود و اشرفیه به امضا رساند. طبق این توافق، نهادهای مدنی در این دو محله همچنان به فعالیت خود ادامه خواهند داد و تمام زندانیان آزاد خواهند شد. همچنین، طرفین بر سر تسهیل حرکت بین این دو محله و مناطق تحت کنترل قسد در شمال شرقی سوریه به توافق رسیدند.

این توافق پس از امضای قراردادی میان مظلوم عبدی، فرمانده قسد، و الجولانی، برای ادغام نیروهای کُرد در ارتش جدید سوریه صورت گرفت.

این در حالی است که شورای دموکراتیک سوریه، شاخه سیاسی قسد، برخی تصمیمات دمشق را مورد انتقاد قرار داده و آن‌ها را با تنوع در این کشور مغایر دانسته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه