سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه ابراز همدردی کرد

مقامات اروپایی اعلام کردند در راستای افزایش حمایت‌ها از اوکراین، در آینده نزدیک تحریم‌های بیشتری علیه روسیه اعمال خواهند کرد.

روسیه

به گزارش خبرگزاری موج​، وزرای خارجه اسپانیا، آلمان، فرانسه، ایتالیا، انگلیس و لهستان به همراه یک دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا و کمیسر دفاعی این اتحادیه اعلام کردند که آماده اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه هستند. این مقامات در بیانیه مشترکی پس از نشستی در مادرید، گفتند: «ما آماده اعمال فشار بیشتر بر روسیه با استفاده از همه ابزار‌های موجود، از جمله تصویب تحریم‌های جدید هستیم تا بتوانیم توانایی مسکو  برای جنگ را کاهش داده و مطمئن شویم اوکراین در بهترین موقعیت ممکن برای تامین صلح است». 

دیپلمات‌های ارشد و وزرای خارجه چندین کشور اروپایی از جمله فرانسه، آلمان، لهستان، ایتالیا، اسپانیا و انگلیس در مادرید گرد هم آمد‌ه‌اند تا پیرامون تقویت امنیت اروپا گفت‌و‌گو کنند. در این نشست، «کاجا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اعتراف به چالش‌های جاری پیرامون وضعیت اوکراین بر ضرورت مشارکت بین‌المللی تاکید کرد. همچنین ساعاتی پیش سوئد از بزرگ‌ترین بسته کمکی خود برای اوکراین خبر داد.

در حالی که گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم پیرامون پایان دادن به جنگ اوکراین ادامه دارد، مذاکره‌کنندگان روسی هشدار داده‌اند که ممکن است این مذاکرات به سال آینده کشیده شود. 

کاخ سفید هفته گذشته اعلام کرد که روسیه و اوکراین به طور جداگانه با آتش‌بس در دریای سیاه موافقت کرده‌اند. با این حال، مسکو بعدا مجموعه‌ای از شروط از جمعه لغو بخشی از تحریم‌ها را مطرح کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه