سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

برای فروش تیک تاک در کاخ سفید جلسه ای تشکیل شد

دونالد ترامپ سعی دارد تا قبل از مهلت پنجم آوریل ۲۰۲۵ میلادی معامله فروش بخش آمریکایی کسب وکار تیک تاک را تکمیل کند و در همین راستا جلسه ای برگزار خواهد شد.

تیک تاک
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از رویترز، به گفته سخنگوی کاخ سفید دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه به وقت این کشور، یک پیشنهاد نهایی درباره تیک تاک را قبل از پایان یافتن مهلت اجرای قانون مسدودسازی اپ یا یافتن یک خریدار غیر چینی برای آن را بررسی می کند.

قرار است جلسه ای در همین زمینه در اتاق بیضی کاخ سفید با حضور جی دی ونس معاون رئیس جمهور، هوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی، مایک والتز مشاور امنیت ملی و تولسی گابارد مدیر اطلاعات ملی آمریکا برگزار شود.

شرکت خصوصی «بلک استون» مشغول مذاکره برای پیوستن به سرمایه گذاران غیرچینی بایت دنس به رهبری شرکت های جنرال آتلانتیک و Susquehanna International Group است تا سرمایه جدیدی برای کسب وکار آمریکایی تیک تاک فراهم شود.

ترامپ روز یکشنبه هفته جاری اعلام کرد معامله با بایت دنس برای فروش اپ تیک تاک قبل از پایان یافتن مهلت ارائه شده تا پنجم آوریل تکمیل می شود. رئیس جمهور آمریکا در ژانویه ۲۰۲۵ میلادی برای تیک تاک مهلتی تعیین کرد تا یک خریدار غیرچینی بیابد و در غیراینصورت با ممنوعیتی در این کشور روبرو می شود که طبق قانونی در۲۰۲۴ میلادی اعلام شده بود.

از سوی دیگر نشریه فایننشال تایمز فاش کرده شرکت اندرسون هورویتز نیز مشغول مذاکره است تا سرمایه گذاری لازم برای خرید شاخه آمریکایی تیک تاک از سرمایه گذاران چینی را فراهم کند.

دونالد ترامپ ماه گذشته اعلام کرد دولت او با چهار گروه مختلف مشغول همکاری درباره معامله تیک تاک است اما نامی از آنها نبرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه