سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

جولانی با هیاتی از جامعه شیعیان سوریه دیدار و گفتگو کرد

«ابو محمد جولانی» رئیس دولت موقت سوریه با هیاتی از جامعه شیعیان این کشور دیدار و گفت و گو کرد.

الجولانی
به گزارش خبرگزاری موج

، دفتر دولت موقت سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد که جولانی روز جمعه با هیاتی از علما و بزرگان شیعیان سوریه دیدار کرد.

احمد الشرع ملقب به ابو محمد جولانی در روزهای گذشته برای تحکیم حکومت خود و ثبات امنیت در سوریه جلساتی را با طوائف مختلف کشور برگزار کرده است.

پیشتر در ۱۱ ژانویه گذشته، یک منبع در دستگاه اطلاعات دولت موقت سوریه ادعا کرده بود که با همکاری سرویس امنیت عمومی در حومه دمشق، تلاش داعش برای بمب‌گذاری در حرم زینب (س) در حومه پایتخت را خنثی کرده است.

بعداً، وزارت کشور دولت موقت سوریه کلیپی را منتشر کرد که در آن یکی از مظنونان متهم به هدف قرار دادن حرم حضرت زینب (س) و برنامه ریزی برای ایجاد فتنه در این کشور با هدف قرار دادن فرقه‌های مختلف از جمله شیعیان، علوی‌ها و مسیحیان را نشان می‌داد.

متهم اعتراف کرد که داعش قصد داشته است در شب سال نو میلادی یک خودروی بمب‌گذاری شده را به منطقه «معلولا» بفرستد تا یک کلیسا را هدف قرار دهد، اما به دلیل تشدید تدابیر امنیتی این عملیات شکست خورد.

وی ادعا کرد که آن‌ها سپس برای انجام سه حمله انتحاری در حرم زینب (س) برنامه ریزی کرده بودند.

مرقد حضرت زینب (س) دختر امام علی(ع) و خواهر امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در منطقه سیده زینب در هفت کیلومتری شرق دمشق قرار دارد و سالانه صدها هزار زائر آن را زیارت می‌کنند و یکی از مهم‌ترین زیارتگاه‌های اسلامی در سوریه به شمار می‌رود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه