سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

وزیر دارایی فرانسه خواهان مقابله با جنگ تعرفه ای آمریکا شد

«اریک لمبارد»، وزیر دارایی فرانسه روز جمعه، جنگ تعرفه ای رئیس جمهور آمریکا علیه اروپا را «احمقانه» توصیف کرده و تاکید کرد: اگر بخواهیم با آمریکا مذاکره کنیم، باید خود را در شرایط مساوی قرار داده و ما نیز تعرفه‌ها را افزایش دهیم.

اروپا و آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، واکنش مقام دولتی فرانسه در پاسخ به تهدید اعمال تعرفه های ۲۰۰ درصدی بر برخی کالاهای اتحادیه اروپا از سوی «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری ایالات متحده صادر شد.

این گزارش با اشاره به زیان شدید صادرکنندگان فرانسوی در صورت عملی شدن تهدیدهای ترامپ افزود: ترامپ در صدد استفاده از از تعرفه‌ها است تا بتواند طبق ادعای خود شرایط تجاری بهتری را برای شرکت‌های آمریکایی اعمال کرده و یا از آن‌ها در برابر آن چه «رقابت جهانی ناعادلانه» می‌داند، محافظت کند.

این در حالی است که بازارها از آغاز جنگ تجاری ترامپ، دچار نابسامانی شده و سایه رکود آن را تهدید می کند، تا جایی که ارزش سهام در هفته های اخیر به طرز غیرقابل تصوری در شاخص اس اند پی ۵۰۰ (S&P ۵۰۰) کاهش یافت.

نیوزویک افزود: ترامپ روز پنجشنبه، اتحادیه اروپا را به داشتن «متخاصم‌ترین و سوءاستفاده‌کننده‌ترین مسئولان مالیاتی و تعرفه‌ای در جهان که تنها با هدف سوء استفاده از ایالات متحده تشکیل شده است»، متهم کرد.

گفتنی است اتحادیه اروپا به جنگ تعرفه ای ترامپ با اعمال تعرفه های جدید بر ۲۸ میلیارد دلار از واردات آمریکا در حوزه فولاد، آلومینیوم، منسوجات، لوازم خانگی و محصولات کشاورزی - از جمله مرغ، گوشت گاو، غذاهای دریایی- آجیل، شکر و سبزیجات، پاسخ داد.

هاوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی ایالات متحده، واکنش اروپا به تعرفه های فلزات ترامپ را «بی احترامی» و «کاملاً آزاردهنده» توصیف کرد

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه