سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سخنگوی گردان‌های قسام از تعلیق آزادی اسرای صهیونیست تا اطلاع ثانوی خبر داد

سخنگوی گردان‌های قسام اعلام کرد به علت پاببند نبودن رژیم صهیونیستی به مفاد توافق آتش‌بس در نوار غزه، تحویل شماری از اسرای صهیونیست که قرار بود روز شنبه آینده آزاد شوند، به‌ تعویق افتاده است.

حماس
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از الجزیره، سخنگوی گردان های قسام شاخه نظامی جنبش حماس از تعلیق توافق مبادله اسرا به علت پایبند نبودن رژیم صهیونیستی به مفاد آن خبر داد.

در پیام «ابوعبیده» ضمن اعلام این خبر آمده است: فرماندهی مقاومت طی سه هفته گذشته تخلفات دشمن و عدم پایبندی آن به مفاد توافقنامه آتش بس از جمله تاخیر در بازگشت آوارگان به شمال نوار غزه و هدف قرار دادن آنها با حملات هوایی و تیراندازی را زیر نظر داشته است.

وی افزود: دشمن صهیونیستی بازگشت آوارگان به شمال نوار غزه را به تأخیر انداخت و آنها را در مناطق مختلف نوار غزه هدف قرار داد و از ورود کمک‌های امدادی به این باریکه به شکلی که بر سر آن توافق شده بود جلوگیری کرد، در حالی که مقاومت هر کاری را که لازم بود انجام داد.

سخنگوی گردان های قسام تأکید کرد: تحویل اسرای صهیونیستی که قرار بود شنبه آینده ۱۵ فوریه ۲۰۲۵ آزاد شوند، تا اطلاع ثانوی و تا زمان پایبندی رژیم اشغالگر به توافق و جبران تعهدات هفته های گذشته به تعویق می افتد.

ابوعبیده همچنین گفت: ما بر تعهد خود به مفاد توافق آتش بس تا زمانی که اشغالگران به آنها پایبند باشند، تأکید می کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه