سرخط خبرها
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان
  • همتی: نرخ تورم ماهانه تیرماه تقریباً نصف شد
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

رونمایی از ابرفاجعه باند جولانی در سوریه

«بر اساس گزارش ها، دولت الجولانی اقدام به اخراج کردن بیش از ۳۰۰ هزار کارمند دولتی در سوریه کرده است. مساله ای که اعتراضات زیادی را برانگیخته و بسیاری آن را یک بحران بزرگ برای سوریه کنونی ارزیابی می کنند.»

جولانی
به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج

، مدت زمان زیادی از سقوط نظام سیاسی سابق سوریه به ریاست جمهوری بشار اسد و روی کار آمدن گروه های تکفیری و به طور خاص ابومحمد الجولانی رهبر گروهک تروریستی تحریر الشام به قدرت در سوریه نمی گذرد. رویدادی که با بازتاب های بین المللی گسترده ای همراه شده و دیدگاه های مختلفی در مورد سوریه و به ویژه آینده این کشور مطرح شده و همچنان نیز می شود.

در این راستا، از زمان قدرت گیری جولانی و باندش در سوریه، این کشور روی آرامش را به خود ندیده و هر روز شاهد انتشار اخبار نگران کننده در مورد بازداشت های دسته جمعی و حتی اعدام های خیابانی و در عین حال، تحمیل مهاجرت اجباری به اقلیت های قومی و مذهبی در این کشور بوده‌ایم. مساله ای که با ابراز نگرانی های جدی نهادهای حقوق بشری و سازمان های بین المللی نیز همراه شده است.

جالب اینکه قدرت های مدعی غربی نیز در مدت اخیر همه نوع همراهی را با جولانی و باندش داشته اند و سعی دارند حضور آن ها را در قدرت را مشروعیت بخشی کرده و درست جلوه دهند. با این همه، به تازگی شاهد برگزاری اعتراضات گسترده کارمندان دولتی در سوریه بوده ایم. بر اساس گزارش ها، دولت الجولانی اقدام به اخراج کردن بیش از ۳۰۰ هزار کارمند دولتی کرده است. مساله ای که اعتراضت زیادی را برانگیخته و بسیاری آن را یک بحران بزرگ برای سوریه کنونی ارزیابی می کنند.

جالب اینکه الجولانی پس از ساقط شدن نظام سیاسی سابق سوریه تاکید داشت که می خواهد حقوق کارکنان دولت را تا ۴۰۰ درصد افزایش دهد! با این همه، اخراج ۳۰۰ هزار کارمند سوری با ۲ نکته معنادار همراه است که توجه به آن ها ضروری به نظر می رسد.

اول اینکه به طور متوسط منابع سوری تخمین می زنند که هر حقوق بگیر و کارمند دولتی در سوریه کفیل یک خانواده 5 نفری است و این یعنی بیش از 1 مییلون 500 هزار سوری از نظر اقتصادی در یک بحران بزر گ فرو رفته اند. همین مساله خود یک معنا را به ذهن متبادر می کند و آن هم این است که در روزهای آتی باید انتظار تشدید تنش و اعتراضات ضد جولانی و متحدانش در قدرت را شاهد باشیم. البته که جولانی نیز توانایی لازم برای مقابله با معترضان را نخواهد داشت و جز سرکوب نمی تواند چیزی به آن ها بدهد.

نکته دوم اینکه باند جولانی بر اساس تجربیات چند ساله حکومت خود در شهر ادلب در حال حکومت بر سوریه هستند. این در حالی است که حکومت بر کل سوریه به مراتب سخت تر و پیچیده تر از حکومت بر یک شهر کوچک نظیر ادلب است. مساله ای که بسیاری از تحلیلگران سوری نیز به صراحت به آن اشاره داشته اند. با این همه، بی‌تجربگی و ناتوانی جولانی و باند متحدش در صحنه قدرت سیاسی سوریه عملا در حال کشیدن این کشور به لبه پرتگاه است. موضوعی که خیلی زود می تواند مردم سوریه را بر علیه جولانی و متحدانش در قدرت بسیج کند و طومار حضور آنها در قدرت را بپیچد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه