سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رئیس‌جمهور اوکراین:

کنار گذاشتن سلاح هسته‌ای تصمیم احمقانه بود

زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین گفت کنار گذاشتن تسلیحات هسته‌ای اوکراین در ازای دریافت تضمین‌های امنیتی در نفاهمنامه «بوداپست» یک اشتباه «احمقانه» بوده است.

زلنسکی
به گزارش خبرگزاری موج

​، « ولودیمیر زلنسکی » رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که کنار گذاشتن تسلیحات هسته‌ای در ازای امضای «تفاهمنامه بوداپست» یک اقدام «کاملاً احمقانه، غیرمنطقی و بسیار غیرمسئولانه» بوده است.

زلنسکی در یک مصاحبه تاکید کرد: «اگر قرار بود تسلیحات هسته‌ای را کنار بگذارم، آن را با چیزی واقعاً قوی مبادله می‌کردم، چیزی که بتواند هر مهاجمی را صرف‌نظر از قدرت، قلمرو یا ارتش آن، متوقف کند؛ و آن هم چیزی نیست جز یک ارتش قدرتمند و یک بلوک امنیتی. به همین دلیل، معتقدم که چنین معامله‌ای احمقانه، کاملاً غیرمنطقی و بسیار غیرمسئولانه بود.»

تفاهم‌نامه بوداپست توافقی میان اوکراین ، روسیه، ایالات متحده و بریتانیا در سال ۱۹۹۴ بود که بر اساس آن، اوکراین تسلیحات هسته‌ای خود را که از زمان اتحاد جماهیر شوروی بر جای مانده بود، کنار گذاشت و در مقابل، این کشورها تضمین امنیت، حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را پذیرفتند.

زلنسکی در پاسخ به این سؤال که آیا در این باره با «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا گفت‌وگو کرده است یا خیر، گفت: «ما درباره این تفاهمنامه صحبت کردیم و او موضع مرا شنید. موضع من بی‌شک با پایبندی به برخی گام‌های گذشته همخوانی ندارد.»

رئیس‌جمهور اوکراین معتقد است که اوکراین به جای کنار گذاشتن تسلیحات هسته‌ای خود باید به عضویت ناتو در می‌آمد. او گفت: «در آن زمان سیاستمداران آمریکا و روسیه متحد شده و اوکراین را مجبور به کنار گذاشتن تسلیحات هسته‌ای کرده بودند، اما حداقل باید چیزی در ازای آن دریافت می‌کردیم.»

او همچنین با تاکید بر اینکه مقامات کی‌یف باید در آن زمان تضمین‌های امنیتی کارآمدی مانند عضویت در ناتو دریافت می‌کردند، گفت: «صادقانه بگویم، امروز نیز تنها تضمین واقعی، ناتو است.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه