سرخط خبرها
  • رئیس بانک مرکزی: در روزهای آتی بخشی از فشار تورم کالاها کاسته خواهد شد
  • ۶۰ لیتر سهمیه بنزین تیرماه شارژ شد
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرار گرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد

دستور هوش مصنوعی بایدن توسط ترامپ لغو شد

دونالد ترامپ دستور هوش مصنوعی که بایدن در ۲۰۲۳ امضا کرده بود را لغو و طی یک دستور اجرایی جدید مهلتی ۱۸۰ روزه برای ایجاد سیاستی جهت تسلط آمریکا بر این فناوری در سطح جهان را امضا کرد.

ترامپ 6
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از رویترز، دستیاران دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به خبرنگاران اعلام کردند وی یک دستور اجرایی مربوط به هوش مصنوعی را امضا کرده که این کشور را به پایتخت هوش مصنوعی جهان تبدیل می‌کند.

این دستور یک مهلت ۱۸۰ روزه برای «برنامه اقدام هوش مصنوعی»(Artificial Intelligence Action Plan ) تعیین کرده تا سیاستی برای حفظ و ارتقای تسلط جهانی هوش مصنوعی آمریکا ایجاد شود. هدف چنین سیاستی ترویج رقابت اقتصادی و حفظ امنیت ملی است. همچنین ترامپ به مشاور هوش مصنوعی و دستیار امنیت ملی خود دستور داده برای حذف سیاست‌ها و قوانینی که جوبایدن (رئیس جمهور سابق آمریکا) وضع کرده، فعالیت کنند.

ترامپ روز دوشنبه هفته گذشته دستوری که بایدن در ۲۰۲۳ میلادی امضا کرد تا ریسک‌های مرتبط با هوش مصنوعی برای مصرف کنندگان، کارگران و امنیت ملی را کاهش دهد، لغو کرد.

دستور بایدن توسعه دهندگان سیستم‌های هوش مصنوعی که ریسکی برای امنیت ملی، اقتصاد، سلامت یا ایمنی عمومی داشتند را ملزم می‌کرد نتایج تست‌های ایمنی را به دولت آمریکا گزارش دهند. این اقدام هم‌راستا با قانون دفاعی است که قبلاً برای عموم مردم عرضه شده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه