سرخط خبرها
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سازمان ملل متحد بر لزوم تامین سرپناه برای مردم غزه تاکید کرد

سخنگوی دفتر سازمان ملل متحد برای هماهنگی امور بشردوستانه (اوچا) اعلام کرد برای تأمین سرپناه برای مردم غزه، وقتی برای تلف کردن وجود ندارد.

تش بس جنگ اسراییل و غزه
به گزارش خبرگزاری موج

​، «ینس لایرکه» سخنگوی دفتر سازمان ملل برای هماهنگی امور بشردوستانه (اوچا) در نشست خبری در ژنو به شروع اجرای توافق آتش‌بس در غزه اشاره کرد و گفت باید این آتش‌بس پایدار باشد. او افزود: اکنون زمان امید بزرگی است، اما البته، هیچ‌کس نباید پیچیدگی‌های پیش رو را دست کم بگیرد. آواربرداری و خنثی کردن مهمات انفجاری به جا مانده از جنگ برخی از این مشکلات است.

به نقل از الجزیره، لایرکه بر لزوم تلاش حداکثری در انتقال کمک‌ها تأکید کرد و گفت علاوه بر آسیب‌های روحی روانی ناشی از جنگ در غزه ، گرسنگی در این باریکه گسترده است، مردم بی‌خانمان هستند و بیماری و جراحت شایع است.

وی افزود اولویت با ارائه کمک‌های غذایی، باز کردن نانواها،‌ تأمین خدمات بهداشتی،‌ احیای بیمارستان‌ها و امدادرسانی برای اصلاح شبکه‌های آب و پناهگاه‌هاست.

در ارتباط با ویرانی عظیم در غزه، لایرکه گفت: مردم با امکانات خود پناهگاه‌های خود را می‌سازند. بنابراین بخشی از ماموریت اینجا یافتن سرپناه است. هر چه زودتر پیدا شود، بهتر است. هیچ زمانی برای تلف کردن وجود ندارد.

براساس اعلام سازمان ملل، به دلیل حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، ۱۶۰ هزار منزل تخریب و ۲۷۶ هزار منزل به شکل کلی یا جزئی آسیب دیده‌اند.

پس از ۴۷۱ روز جنگ خونین رژیم صهیونیستی در نوار غزه، ۲۶ دی ماه توافق آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی تصویب و ۳۰ دی ماه اجرای آن شروع شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه