سرخط خبرها
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

دفتر نخست وزیر اسرائیل شایعات قرارداد محدود با حماس را رد کرد

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مطالب منتشر شده درباره نزدیک شدن این رژیم و جنبش حماس به قرارداد تبادل محدود پیش از ورود «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور منتخب آمریکا به کاخ سفید را تکذیب کرد.

نتانیاهو
به گزارش خبرگزاری موج

​، وبگاه عبری «بحدری حدریم» به نقل از دفتر « بنیامین نتانیاهو »، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نوشت: مطالبی که درباره انجام مذاکرات با جنبش فلسطینی (حماس) برای آزادی محدود افراد بازداشت شده به احترام آمریکا، منتشر شدند، تهمت و دروغ محض است.

پیشتر خانواده‌های اسرای صهیونیست بازداشت شده در نوار غزه تاکید کردند که نتانیاهو برای امضا نکردن قرارداد تبادل اسرا با حماس، بهانه‌تراشی می‌کند.

مرکز رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از بیانیه خانواده‌های اسرای صهیونیست اعلام کرد: نتانیاهو قرارداد تبادل را بر هم می‌زند، باید قراردادی حاصل شود که تمامی افراد «ربوده شده» به خانواده‌هایشان برگردند.

این مرکز در ادامه گزارش داد: به نفع نتانیاهو است که قرارداد تبادلی امضا نشود چراکه او می‌خواهد در قدرت باقی بماند و اصرارش بر جنگ در غزه موجب بروز شکاف در کابینه شده، همچنین او با توقف جنگ با وجود اینکه به نفع اسرائیل‌ است، مخالفت می‌کند.

همچنین این خانواده‌ها تاکید کردند: نخست‌وزیر اسرائیل به لغو قرارداد تبادل ادامه می‌دهد و افراد بازداشت شده را به کام مرگ می‌فرستد و یا آنها را در پناهگاه‌ها نگه می‌دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه