سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

تورم ژاپن صعودی شد

آمار منتشرشده حاکی از این است که تورم مصرف‌کننده توکیو از ۲.۶ درصد به سه درصد رسیده است.

ژاپن
به گزارش خبرگزاری موج

، اداره آمار ژاپن اعلام کرد که شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) برای منطقه کیو-توکیو مطابق با انتظارات در ماه دسامبر کاهش یافت اما در طول سال به میزان سه درصد صعود کرد.

این رقم در مقایسه با داده‌های سالانه در ماه قبل که شاخص قیمت مصرف‌کننده محاسبه‌ شده کشور ژاپن ۲.۶ درصد بهبود یافته بود به میزان ۰.۴ واحد درصد افزایش نشان داد.

شاخص قیمت مصرف‌کننده بدون احتساب مواد غذایی تازه و انرژی و همچنین  ۲.۴ درصد در طول سال افزایش یافت.

بازده اوراق قرضه دولتی ۱۰ ساله ژاپن رکورد زد

بازده ۱۰ ساله اوراق قرضه دولتی ژاپن به بالاترین سطح از سال ۲۰۱۱ رسیده است و  در روز گذشته (۲۷ دسامبر)، رقم ۱.۱۱ درصد را ثبت کرد که بالاترین میزان خود در بیش از ۱۳ سال گذشته محسوب می‌شود. این نقطه عطف به دنبال افزایش ثابت، با افزایش بازدهی ۵.۲۸ واحد پایه در ماه گذشته و افزایش ۵۲ واحد پایه نسبت به سال گذشته است.

این افزایش، نشان‌دهنده انتظارات رو به رشد بازار برای سیاست‌های پولی سخت‌تر است که به دلیل تورم مداوم و مذاکرات اخیر بانک مرکزی ژاپن در مورد افزایش احتمالی نرخ بهره، تقویت شده است. جمع‌بندی نظرات در جلسه ماه دسامبر بانک نشان داد که برخی از سیاستگذاران شرایط کنونی را با افزایش قریب‌الوقوع نرخ بهره ارزیابی می‌کنند و یکی از سیاستگذران پیش‌بینی حرکتی در آینده نزدیک را بیان کرد.

بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله دولت ژاپن در ساعت ۹:۰۹ صبح روز جمعه به وقت اروپا با ۱.۹ واحد افزایش به ۱.۱۰۹ درصد رسید.

بانک مرکزی ژاپن خواستار بررسی داده‌ها قبل از تنظیم سیاست مالی است.

بانک ژاپن (BoJ) خلاصه‌ای از نظرات نشست سیاست پولی خود در ماه دسامبر را منتشر کرد که در آن دیدگاه‌های متفاوتی در مورد تعدیل‌های پولی آتی بیان شد. یکی از اعضای بانک مرکزی بر اهمیت نظارت دقیق بر داده‌ها قبل از تعدیل حمایت پولی، به ویژه با عدم اطمینان پیرامون عوامل جهانی مانند سیاست‌های دولت ایالات‌متحده تاکید کرد.

اکونومی گزارش کرد، یکی دیگر از اعضا بر لزوم پیگیری مذاکرات دستمزد تاکید و پیشنهاد کرد که اقتصاد و تورم ژاپن در مسیر خود باقی بماند. با وجود افزایش ریسک‌های صعودی، هیچ فوریتی برای افزایش نرخ بهره وجود نداشت و برخی از اعضا پیشنهاد کردند سیاست فعلی تا زمان ایجاد شرایط اقتصادی روشن‌تر حفظ شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه