سرخط خبرها
  • لژیونر اماراتی در یک قدمی تراکتور
  • سامانه یکپارچه نسخه‌نویسی الکترونیک رونمایی شد
  • انجمن اسلامی علامه: پاسخ دانشگاه درباره کارمند آمر به معروف قانع‌کننده نیست
  • انتقاد دانشجویان به اهانت یکی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مردم
  • افت ۲.۲درصدی شاخص کل بورس در آغاز معاملات امروز
  • با کسب دو مدال طلا و دو برنز، تیم جودو نوجوانان ایران در آسیا سوم شد
  • هشدار مهم پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا به زائران عراق
  • سپاه: رادارهای دریایی و هوایی آمریکا در عمان را منهدم کردیم
  • اردن، عربستان، کویت و بحرین، اصابت موشک های پیاپی ایران را تائید کردند
  • فغانی: به آرزویم درجام جهانی نرسیدم
  • چشم دنیا به دنبال ساعت صفر ایران
  • بقایی: ملت ایران مصمم است دشمنان وحشی خود را به تلخی پشیمان کند
  • کنایه تند بیرانوند به علی دایی درباره جنگ
  • بازگشت سرمایه نیروگاه‌های خورشیدی خانگی در کمتر از ۵ سال
  • تمدید اعتبار رسید کارتخوان به‌عنوان صورتحساب الکترونیکی تا پایان سال
  • اسقاط ۶۷۰ هزار خودروی فرسوده طی ۳ سال
  • صنعت بانکرینگ مشمول پرداخت ۱۰ درصد کرایه حمل نمی‌شود
  • توزیع روزانه ۱۳۴ میلیون لیتر بنزین در تیرماه
  • صنایع همچنان قربانی نخست ناترازی انرژی
  • باخت تیم واترپلو جوانان ایران برابر ژاپن در اولین دیدار

ارتش یمن درباره حمله به مرکز اراضی اشغالی و عملیات پهپادی علیه یک کشتی بیانیه داد

سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام داشت که ارتش یمن عملیاتی را با موشک بالستیک علیه فرودگاه بن گوریون در مرکز اراضی اشغالی و عملیات پهپادی را علیه یک کشتی در دریای عرب انجام داد.

سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن
به گزارش خبرگزاری موج

​، «یحیی سریع» سخنگوی ارتش یمن اعلام کرد: عملیات ویژه‌ای را با موشک فراصوت بالستیک از نوع فلسطین۲ علیه فرودگاه بن گوریون در منطقه اشغالی یافا (تل آویو) انجام دادیم.

وی گفت: این موشک در رسیدن به هدف خود موفق بود و این عملیات منجر به توقف فعالیت فرودگاه شد.

یحیی سریع همچنین گفت: نیروی پهپادی ارتش عملیات نظامی را با حمله به یک هدف حیاتی دشمن صهیونیستی در منطقه اشغالی یافا با یک پهپاد انجام داد.

وی گفت: نیروی پهپادی ما یک عملیات نظامی را علیه کشتی Santa Ursula در دریای عرب در شرق جزیره سقطری با تعدادی پهپاد انجام داد و این پهپادها به صورت مستقیم به کشتی اصابت کردند. هدف قرار دادن این کشتی به دلیل نقض قانون ممنوعیت ورود به بنادر فلسطین اشغالی توسط شرکت مالک آن بود.

یحیی سریع گفت: تجاوز اسرائیل علیه تاسیسات غیرنظامی در صنعا و الحدیده بر پافشاری و عزم و اراده ملت یمن برای پشتیبانی از ملت فلسطین می‌افزاید. ما توانایی‌هایی برای گسترش بانک اهداف در فلسطین اشغالی و حملات به تعداد بیشتری از تاسیسات حیاتی دشمن داریم. عملیات ما جز با توقف جنگ علیه غزه و لغو محاصره آن متوقف نخواهد شد.

ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه حملات متجاوزانه‌ای را به تاسیسات غیر نظامی یمن از جمله بندر الحدیده و فرودگاه صنعا انجام داد که به شهادت ۶ تن و زخمی شدن ۴۰ نفر دیگر منجر شد.

در مقابل ارتش یمن بامداد امروز (جمعه) حمله موشکی را به مناطق مرکزی فلسطین اشغالی انجام داد که منجر به مجروح شدن ۱۸ صهیونیست شد.

ارتش یمن پیشتر نیز بارها تل آویو را در نیمه‌های شب هدف قرار داده و اعلام کرده بود این حملات تا پایان یافتن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه ادامه خواهد یافت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه