سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

دستیار پیشین نتانیاهو زندانی شد

دستیار پیشین نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که به انتشار غیرقانونی اطلاعات محرمانه از دفتر وی متهم شده است، به دلیل وجود احتمال خودکشی، تحت نظارت قرار گرفت.

رژیم صهیونیستی
به گزارش خبرگزاری موج

، رسانه‌های عبری و اداره زندان‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند «الی فلدشتاین» سخنگو و دستیار پیشین «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که یکی از مظنون‌های اصلی در پرونده درز اطلاعات از دفتر نتانیاهو است، در خطر خودکشی قرار داشته و تحت نظارت است.

بر اساس این گزارش‌ها، نگهبانان چیزی را در سلول این زندانی در یک زندان واقع در جنوب اراضی اشغالی پیدا کردند که فرمانده زندان را به اعزام وی به سلولی دارای قابلیت‌های نظارت ۲۴ ساعته وادار کرد.

در بیانیه سازمان زندان‌های رژیم صهیونیستی اشاره‌ای به شئ یافته‌شده در سلول این زندانی نکرد و ضمن خودداری از انتشار نام وی، او را یک زندانی سیاسی معرفی کرد. با این حال، رسانه‌های عبری افشا کرده‌اند که این زندانی در واقع دستیار پیشین نتانیاهو بوده وسیله خطرناکی که در سلولش یافت شده، یک طناب دار است.

دفتر دادستان کل رژیم صهیونیستی در روز یکشنبه به دادگاه اطلاع داد که قصد دارد فلدشتاین و یک مظنون اصلی دیگر را در این پرونده تحت تعقیب قرار دهد.

فلدشتاین و مظنون دیگر که نام او منتشر نشده است، به اتهاماتی از جمله خارج‌کردن اطلاعات محرمانه از دفتر نتانیاهو با هدف آسیب رساندن به رژیم صهیونیستی و توطئه برای ارتکاب جرم متهم شده‌اند.

او متهم است که یک سند محرمانه را به دست روزنامه آلمانی «بیلد» رسانده تا گفتمان عمومی درباره سرنوشت اسرای صهیونیست را تغییر داده، شهید «یحیی السنوار» رهبر حماس را مسئول بن‌بست در مذاکرات آزادی اسرا جلوه داده و تلویحاً معترضانی که خواستار آزادی اسرای صهیونیست هستند را به‌عنوان کسانی معرفی کند که در زمین حماس بازی می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه