سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

لیتوانی خواستار استعفای دبیرکل سازمان ملل شد

وزیر خارجه لیتوانی مدعی شد که دبیرکل سازمان ملل با حضور در اجلاس سران بریکس در روسیه اعتبار خود را از دست داده و باید استعفا کند.

وزیر خارجه لیتوانی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راشاتودی، «گابریلیوس لندزبرگیس» وزیر خارجه لیتوانی اعلام کرد که «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل با حضور در نشست سران گروه «بریکس» در کازان روسیه، اشتباه بزرگی مرتکب شد، در حالی‌که که تابستان گذشته در نشست «کنفرانس صلح» اوکراین در سوئیس شرکت نکرد.

وزیر خارجه لیتوانی در ادامه مدعی شد که گوترش با این حرکت اعتبار خود را از دست داده و باید از دبیرکلی سازمان ملل استعفا کند.

دیروز شنبه نیز رسانه‌های اوکراینی اعلام کردند که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین پس از سفر آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد به کازان روسیه و حضور در اجلاس «بریکس»، از پذیرفتن وی در کی‌یف خودداری کرده است!

رهبران کشورها از سراسر جهان هفته گذشته در شانزدهمین اجلاس «بریکس» در کازان، گرد هم جمع شدند. سخنگوی گوترش دراین‌باره به خبرنگاران گفت که این گردهمایی در راستای تلاش‌های سازمان ملل «بسیار حائز اهمیت» است زیرا کشورهای «بریکس» تقریبا نیمی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند. وی تاکید کرده بود که «حضور دبیرکل در اجلاس سازمان‌هایی با شمار چشمگیر اعضای مهم همچون جی۷ و جی۲۰ مرسوم و استاندارد است.»

یکی از منابع عالیرتبه در کاخ ریاست جمهوری اوکراین به ای‌اف‌پی گفت که سفر گوترش به روسیه، خشم کی‌یف را برانگیخته است. وی که نخواست نامش فاش شود، افزود که «گوترش پس از سفر به کازان قصد حضور در اوکراین را داشت اما زلنسکی با ملاقات وی موافقت نکرد»!

وی اضافه کرد: بنابراین گوترش به اینجا نخواهد آمد و دلیل اصلی آن هم توهین به شعور و قوانین بین‌المللی در کازان است.

گوترش که برای نخستین بار در دو سال اخیر به روسیه سفر کرده بود، در حاشیه اجلاس «بریکس» با چند تن از رهبران و سران سیاسی کشورها ملاقات‌های دوجانبه‌ای داشت. دبیرکل سازمان ملل روز پنجشنبه یعنی آخرین روز اجلاس، پشت درهای بسته با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه دیدار و درباره بحران اوکراین و خاورمیانه و همچنین پرسش‌ها درباره توسعه جهانی و سیستم مالی بین‌المللی با وی بحث و تبادل نظر کرد.

پیشتر وزارت خارجه اوکراین تصمیم گوترش برای سفر به روسیه را محکوم کرد و یادآور شد که دبیرکل سازمان ملل از حضور در «کنفرانس صلح» اوکراین که امسال در سوئیس برگزار شد، صرف نظر کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه