سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

پادشاه عربستان راهی بیمارستان شد

دیوان سلطنتی عربستان سعودی در تازه‌ترین به‌روزرسانی سلامت «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان اعلام کرد ملک سلمان مبتلا به عفونت ریه شده و به منظور انجام یک سری آزمایش‌ به بیمارستان منتقل شده است.

ملک سلمان
به گزارش خبرگزاری موج

، دیوان سلطنتی عربستان سعودی در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد: « ملک سلمان بر اساس توصیه کلینیک‌های سلطنتی به دلیل عفونت ریه، تحت برخی آزمایشات پزشکی قرار گرفت.»

به نقل از خبرگزاری فرانسه، پادشاه ۸۸ ساله عربستان از سال ۲۰۱۵ بر تخت سلطنت نشسته است و پسرش «محمد بن سلمان» ۳۹ ساله، در سال ۲۰۱۷ به عنوان ولیعهد معرفی شده و فعلا به‌عنوان حاکم موقت فعالیت می‌کند.

عربستان سعودی، بزرگ‌ترین صادرکننده نفت خام جهان، سال‌هاست که به دنبال متوقف کردن گمانه‌زنی‌ها در مورد سلامت ملک سلمان بوده است.

در حالی که به ندرت درباره سلامت پادشاه عربستان صحبت می‌شود، اما دربار سلطنتی در ماه مه فاش کرد که ملک سلمان پس از بستری شدن در بیمارستان برای انجام یکسری آزمایش‌ها، تحت یک برنامه درمانی شامل مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها قرار گرفته است. بلافاصله پس از آن که اعلام شد او بهبود یافته است.

ماه گذشته نیز دیوان سلطنتی عربستان تایید کرد که برای یکسری آزمایش‌های معمول، ملک سلمان به بیمارستان مراجعه کرده و همان روز مراجعه هم ترخیص شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه