سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

چین حامی سرسخت آرمان فلسطین است

وزیر خارجه چین بار دیگر با اشاره به جنگ اوکراین، درباره گسترش این جنگ هشدار داد و در ادامه نیز خواستار برقراری آتش‌بس در غزه شد.

وزیر خارجه چین
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از رویترز، «وانگ یی» وزیر خارجه چین با هشدار درباره گسترش جنگ اوکراین، تاکید کرد که پکن نسبت به ایفای نقشی سازنده در مذاکرات صلح متعهد است و همچنین از طرفین در جنگ غزه می‌خواهد تا نسبت به برقراری آتش‌بس فوری اقدام کنند.

چین که اوکراین آنها را به تامین تسلیحاتی روسیه متهم کرده است، همواره موضعی بی‌طرفانه درباره جنگ اوکراین اتخاذ کرده و خواستار حل و فصل جنگ از مجاری دیپلماتیک شده است.

وزیر خارجه چین در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت: اولویت اصلی تعهد به عدم گسترش جنگ است.

وی افزود: چین به ایفای نقشی سازنده، مشارکت در دیپلماسی فشرده و توسعه مذاکرات صلح متعهد است نه اینکه بخواهد روی آتش، نفت بریزد یا از آب گل‌آلود ماهی بگیرد.

وانگ همچنین خواستار آتش‌بس فوری بین اسرائیل و حماس در غزه شد و تاکید کرد: نباید در دستیابی به آتش‌بسی جامع تعلل کرد. راه اصلی خروج از بحران، در راهکار دوکشوری نهفته است.

دیپلمات ارشد چینی اضافه کرد: چین همواره حامی سرسخت آرمان مردم فلسطین برای بازستانی حقوق ملی مشروع‌شان و همچنین عضویت کامل کشور فلسطین در سازمان ملل بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه