سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا:

هنوز تهدید پاسخ نظامی ایران به رژیم صهیونیستی وجود دارد

رایدر، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در یک نشست خبری تصریح کرد که هنوز تهدید پاسخ نظامی ایران به رژیم صهیونیستی وجود دارد.

پاتریک رایدر، سرلشکر نیروی دریایی و سخنگوی وزارت دفاع آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، «پاتریک رایدر»، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در یک نشست خبری گفت که هنوز تهدید پاسخ نظامی ایران به رژیم صهیونیستی وجود دارد.

مقامات ایران در پی ترور و به شهادت رساندن شهید اسماعیل هنیه، رئیس پیشین دفتر سیاسی جنبش حماس در تهران از سوی رژیم صهیونیستی که مصداق تروریسم برون‌مرزی در خاک ایران بود، وعده مجازات علیه رژیم صهیونیستی را دادند.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران درباره رایزنی خود با همتایان اروپایی درباره حق ایران برای پاسخ به این اقدام تروریستی و متجاوزانه گفته بود: اقدام رژیم صهیونیستی در تجاوز به امنیت و حاکمیت ایران حتما بدون پاسخ نمی‌ماند و جمهوری اسلامی ایران پاسخ خود را به صورت دقیق، حساب شده و مدیریت شده و با در نظر گرفتن تمامی ابعاد لازم خواهد داد.

عراقچی تاکید کرد: ما اسیر دام‌هایی که ممکن است پهن شده باشد، نخواهیم شد و این انتقام در زمان مناسب و به شیوه مناسب گرفته می‌شود و هیچ وجه تردیدی در اصل آن وجود ندارد.

پایگاه خبری صهیونیستی «آروتز شوا» درباره اظهارات رایدر گزارش داد که او در پاسخ به این که «آیا آمریکا تغییری در سطح تهدید در خاورمیانه مشاهده کرده است»، پاسخ داد: ایران نشان داده است که قصد تلافی دارد، بنابراین، ما همچنان این تهدید را جدی می‌گیریم.

او افزود: فکر می‌کنم ما باید همچنان این تهدید را جدی بگیریم و آماده باشیم. من قرار نیست درباره زمان پاسخ دادن آن‌ها و این که اصلا حمله خواهند کرد یا نه گمانه‌زنی کنم یا به احتمالات بپردازم. فقط می‌توانم بگویم که آن‌ها علنا، قصد خود برای تلافی را اعلام کرده‌اند. بنابراین، ما این تهدید را جدی می‌گیریم.

جان کربی، هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز پیشتر، در گفت‌وگویی با کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی درباره پاسخ ایران گفته بود: ما بر این باوریم که آن‌ها هنوز در موضع انجام دادن یک حمله هستند و به همین دلیل است که ما وضعیت نظامیان‌مان در منطقه را تقویت کرده‌ایم.

او افزود: پیام ما به ایران تغییری نکرده است؛ یکی این بوده که این کار را نکنید؛ هیچ دلیلی برای بدتر کردن این وضعیت وجود ندارد. هیچ دلیلی برای آغاز یک جنگ منطقه‌ای تمام‌عیار وجود ندارد. دومی این بوده است که اگر کار به اینجا برسد، برای دفاع از اسرائیل آماده خواهیم بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه