حکیم و سیدحسن خمینی با یکدیگر دیدار کردند

«سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق عصر امروز با «سید حسن خمینی»، تولیت آستان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران دیدار و رایزنی کرد.

سیدحسن خمینی و حکیم
به گزارش خبرگزاری موج

، در دیدار حکیم و سیدحسن خمینی که در بغداد با حضور هادی عامری، رهبر ائتلاف فتح در پارلمان عراق برگزار شد، عمار حکیم ضمن خوشامدگویی به سید حسن خمینی، به سیره امام راحل و نقش آن در توجه و اهتمام به امت اسلامی اشاره کرد.

وی با اشاره به تحولات منطقه و تاثیر آن بر وضعیت امنیتی و روابط کشورهای منطقه با یکدیگر، اهمیت روابط عراق و جمهوری اسلامی ایران را بیان کرد و گفت که زیارت اربعین، فرصتی برای ارتباط میان ملت‌های منطقه و جهان در مسیر امام حسین (ع)، نماد عزت و اصلاحات است.

رهبر جریان حکمت ملی عراق، از موضع ملت عراق در خدمت به زائران اربعین از داخل و خارج کشور تقدیر کرد و از رسانه‌ها خواست بر این تجمع میلیونی بزرگ در شرایط آب و هوایی و جغرافیایی سخت، تمرکز کنند.

حکیم در این دیدار بر اهمیت مقابله با چالش‌های فکری در جوامع اسلامی و اهمیت نقش نهادهای دینی و اجتماعی و حوزه‌های علمیه در این مساله تاکید کرد.

وی مجددا خواستار آتش بس در غزه به همراه امدادرسانی به آوارگان و بازگرداندن آنها به سرزمینشان و بازسازی غزه شد و از جامعه بین المللی خواست برای دستیابی به آتش بس جامع تلاش و مشارکت کنند.

رهبر جریان حکمت ملی عراق در پایان نسبت به تداوم جنگ و تلاش رژیم صهیونیستی برای گسترش آن و برهم زدن صلح و امنیت بین المللی هشدار داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه