سرخط خبرها
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم

رسانه صهیونیستی:

موضع ایران در قبال اسرائیل با مسعود پزشکیان تغییری نخواهد کرد

یک رسانه‌ی صهیونیستی نوشت انتخاب «مسعود پزشکیانِ اصلاح‌طلب» به عنوان رئیس‌جمهور، موضع ایران در قبال اسرائیل را تغییر نخواهد داد.

مسعود پزشکیان
به گزارش خبرگزاری موج

، روزنامه چاپ فلسطین اشغالی روز یکشنبه و در بررسی مواضع ایران در قبال رژیم صهیونیستی با ریاست‌جمهوری « مسعود پزشکیان » نوشته است: وقتی صحبت از نگرش ایران نسبت به دولت اسرائیل می‌شود، انتظار تغییر چندانی با انتخاب یک رئیس‌جمهور اصلاح طلب نیست. ایران همچنان حامی سرسخت حماس، جهاد اسلامی فلسطین، حزب‌الله سوریه و یمن است که همگی دشمنان اسرائیل هستند.

به نوشته جروزالم‌پست، این به معنای آن است که به‌رغم انتخاب رئیس‌جمهور اصلاح‌طلب، «ایران همچنان یک تهدید وجودی برای اسرائیل باقی می‌ماند».

مرکز اطلاعاتی «میر آمیت» در گزارشی نوشت که پزشکیان تاکید کرده که ایران به حمایت از «مقاومت» در منطقه در برابر «رژیم نامشروع صهیونیستی» ادامه خواهد داد و این حمایت مبنای سیاست این کشور است. او گفت مطمئن است که مقاومت در منطقه به اسرائیل اجازه نخواهد داد که به سیاست «جنگجویانه و جنایتکارانه» خود علیه مردم فلسطین و سایر مردم منطقه ادامه دهد.

پزشکیان در نامه‌ای به «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس نوشت جمهوری اسلامی ایران به اصل حمایت از ملت فلسطین و مبارزه با «اشغال و آپارتاید رژیم صهیونیستی» پایبند بوده و آن را وظیفه انسانی و اسلامی خود می‌داند و ایران به حمایت کامل از مردم فلسطین تا احقاق همه حقوق آن‌ها و آزادی بیت المقدس ادامه خواهد داد و مطمئن است که مبارزان مقاومت فلسطین در جنگ کنونی پیروز خواهند شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه