سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

وزارت امور خارجه اردن سفیر هلند را احضار کرد

وزارت امور خارجه اردن پنجشنبه شب سفیر هلند در امان را به دلیل اظهارات ضد فلسطینی یک نماینده پارلمان این کشور احضار کرد.

وزارت امور خارجه اردن سفیر هلند را احضار کرد
به گزارش خبرگزاری موج

​ به نقل از خبرگزاری رسمی اردن (پترا)، وزارت خارجه اردن اعلام کرد که سفیر هلند در امان به مقر این وزارتخانه احضار شده است تا در پی اظهارات گرت ویلدرز نماینده افراطی پارلمان این کشور پیام اعتراضی شدید اردن را به دولت متبوع وی ابلاغ کند.

در یادداشت اعتراضی وزارت خارجه اردن ، از دولت هلند خواسته شده تا این اظهارات نماینده پارلمان را که در تضاد با روابط دوستانه دو کشور است، محکوم کند.

سفیان القضات سخنگوی وزارت خارجه اردن گفت که اظهارات تحریک آمیز و بی ارزش این نماینده نژادپرست، نشان دهنده نقض قوانین بین المللی است و فرهنگ نفرت نژادپرستانه را نشان می‌دهد که باید با آن مبارزه کرد.

پیش تر گرت ویلدرز در اظهاراتی از رأی گیری پارلمان رژیم صهیونیستی علیه تشکیل کشور مستقل فلسطینی حمایت کرده بود.

پارلمان رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه این طرح ضد فلسطینی را با رای موافق ۶۸ نفر از اعضای پارلمان از جمله «بنی گانتس» رهبر حزب اتحاد در مقابل ۹ رای مخالف تصویب کرد.

پیش از این نیز کنست در ماه فوریه (بهمن ۱۴۰۲)، قطعنامه‌ای را تصویب کرده بود که تاسیس کشوری فلسطینی به طور یکجانبه را رد می کرد، با این‌ همه پارلمان اسلوونی ۱۵ خرداد با اکثریت آرا، کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخت و به کشورهای اسپانیا، نروژ و ایرلند پیوست که پیشتر ایده تشکیل کشور فلسطین را به رسمیت شناخته بودند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه