سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران

رئیس اسبق موساد:

بنیامین نتانیاهو اصلا استراتژی ندارد

رئیس سابق سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در سخنانی از نخست‌وزیر این رژیم منحوس به‌شدت انتقاد کرد و گفت: او هیچ استراتژی ندارد.

نتانیاهو
به گزارش خبرگزاری موج

، «تامر باردو» رئیس اسبق موساد با انتقاد از رئیس کابینه تندرو تل‌آویو گفت: «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل، نه استراتژی دارد و نه چشم‌اندازی برای آینده، و تنها چیزی که برای او اهمیت دارد، باقی ماندن در قدرت است.

طبق گزارش سایت النشره، رئیس اسبق موساد خاطرنشان کرد: نتانیاهو ما را به سمت فاجعه می‌کشاند و پیروزی که از آن صحبت می‌کند به‌معنای از دست دادن سربازان بیشتر است.

وی تاکید کرد: مردم باید به خیابان‌ها بیایند و به نتانیاهو و کابینه‌اش بگویند که کنار بروند و ما را رها کنند.

مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده‌دم هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصربه‌فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین در نزدیکی غزه آغاز کرد و ضمن تصرف پایگاه‌های ارتش رژیم اشغالگر، ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند.

امروز جنگ جنایتکارانه در نوار غزه در حالی وارد دویست و شصتمین روز شده که رژیم صهیونیستی در دستیابی به اهدافش ناکام مانده و در شرایطی به سر می‌برد که نه‌تنها توان نابود کردن حماس را ندارد، بلکه قادر به آزاد کردن اسرای خود نیست و حملات مقاومت فلسطین نیز همچنان به قوت خود باقی است.

طولانی شدن جنگ و شکست کابینه نتانیاهو در دستیابی به اهداف و در ر‌ٔس آنها آزادی اسرای صهیونیست اختلافات داخلی میان صهیونیست‌ها را تشدید کرده است و مخالفان خواستار سرنگونی کابینه نتانیاهو هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه