سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

وزیر خارجه آمریکا:

ایران نمی‌خواهد جنگ غزه را در منطقه گسترش دهد

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه عنوان کرد که گمان نمی‌کند ایران، لبنان و حزب‌الله به دنبال گسترش جنگ غزه به جنگی منطقه‌ای باشد.

وزیر خارجه آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

​، بلینکن در طی کنفرانسی خبری با ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو در واشنگتن گفت: فکر نمی‌کنم که هیچ یک از مداخله‌کنندگان احتمالی به دنبال گسترش جنگ یا درگیری باشند. به گمانم اسرائیل هم به دنبال این نیست. حزب‌الله نیز چنین چیزی نمی‌خواهد. لبنان که قطعا خواهان این نیست چراکه بیش از همه آسیب می‌بیند. به گمانم ایران نیز این را نمی‌خواهد.

با این حال بلینکن تاکید داشت که افزایش تنش‌ها میان حزب‌الله و رژیم صهیونیستی می‌تواند تهدیداتی احتمالی برای گسترش درگیری‌ها در پی داشته باشد.

وزیر خارجه آمریکا همچنین عنوان کرد که این کشور همچنان در حال بررسی ارسال بمب‌های ۲۰۰۰ پوندی به رژیم صهیونیستی است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شد و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت، ساکنان نوار غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است. طبق اعلام وزارت بهداشت غزه شمار شهدای جنگ تا این لحظه به ۳۷ هزار و ۳۴۷ نفر و شمار مجروحان نیز به ۸۵ هزار و ۳۷۲ نفر رسیده است. بیش از ۷۰ درصد شهدای جنگ زن و کودک هستند. هنوز بیش از ۱۰ هزار نفر نیز مفقود و زیر آوار هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه