سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

بن‌بست مکرون و بایدن در ایستگاه ایران

«روسای جمهور آمریکا و فرانسه به تازگی در قالب یک بیانیه ضدایرانی، ادعاهای تکراری را علیه کشورمان مطرح کرده اند. موضوعی که در نوع خود معطوف به تحقق اهدافی مشخص است.»

بایدن و مکرون
به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج

، روسای جمهور فرانسه و آمریکا به تازگی با یکدیگر در کشور فرانسه دیدار داشته اند. نشستی که در چهارچوب آن، رهبران دو کشور در قالب یک بیانیه که از آن به عنوان "نقشه راه" نیز یاد کرده اند، اقدام به طرح ادعاهای تازه ای علیه کشورمان کرده اند. در این راستا، بایدن و مکرون، ایران را متهم کرده اند که در بحبوحه تداوم جنگ اوکراین، اقدام به ارسال سلاح برای روسیه می کند.

رهبران دو کشور به طور خاص مدعی شده اند که ایران یک بازیگر بی ثبات کننده در عرصه نظم منطقه ای و بین‌المللی است و جهان باید از تمامی ظرفیت های خود جهت تقابل با تهران در حوزه هایی نظیر برنامه موشکی و اتمی، و همچنین نفوذ منطقه ای این کشور استفاده کند. تنها اندکی پس از انتشار مفاد ضدایرانی بیانیه بایدن و مکرون، "ناصر کنعانی" سخنگوی وزات خارجه ایران نیز ضمن رد مواضع رهبران آمریکا و فرانسه، آن ها را مغرضانه و سیاسی و البته تکراری دانست.

با این همه، ادعاهای جدید روسای جمهور فرانسه و آمریکا علیه کشورمان در قالب بیانیه ضدایرانی خود، حامل ۲ نکته مهم است.

اول اینکه بایدن و مکرون در شرایطی ایران را به ارسال سلاح برای روسیه در بحبوحه جنگ اوکراین متهم می‌کنند و سعی در ارائه تصویری منفی از کشورمان در محیط بین المللی دارند که خود تاکنون میلیاردها دلار کمک مالی و تسلیحاتی را در بحبوحه جنگ غزه به رژیم اشغالگر قدس تخصیص داده اند و هیچ پاسخگویی را نیز در زمینه استفاده صهیونیست ها از این تسلیحات برای قتل و کشتار مردم بیگناه فلسطین، انجام نمی دهند.

بدتر از همه اینکه این دسته از قدرت های غربی با استفاده از اهرم های سیاسی و رسانه ای نیز به نوعی با صهیونیست‌ها همدستی داشته و دارند و هر اقدامی را انجام می دهند تا شاید بتوانند اشغالگران اسرائیلی را از زیر بار فشارهای بین المللی به دلیل جنایاتشان در نوار غزه خارج سازند. در این میان باید توجه داشته باشیم که ایران بارها اعلام کرده که در جریان جنگ روسیه و اوکراین اقدام به ارسال هیچ سلاحی برای مسکو نکرده و تردیدی نیست که اگر قدرت های غربی اسناد محکمی در نقض این مساله داشتند خیلی وقت قبل تر آنها را رو کرده بودند.

از این رو، فرانسه و آمریکا با طرح ادعاهای مغرضانه سیاسی علیه ایران به نوعی به دنبال لاپوشانی برخی واقعیت‌های دیگر هستند که چیزی جز شرمساری را برای آن ها به همراه ندارد.

دوم اینکه به نظر می رسد طرحِ طیفی از ادعاهای تکراری علیه کشورمان در شرایط کنونی از سوی روسای جمهور آمریکا و فرانسه، نیم نگاهی نیز به انتخابات ریاست جمهوری کشورمان هم دارد. در واقع، قدرت های غربی سعی دارند با تشدید فشارها علیه ایران، جوی خاص را در بحبوحه انتخابات ریاست جمهوری ایران ایجاد کنند و از این رهگذر، در نتیجه نهایی این انتخابات تا حدی به زعم خود ایفای نقش کند.

نمود عینی این رویکرد را در روزهای اخیر در قالب صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی که پیش نویس آن را کشورهای تروئیکای اروپایی (آلمان، انگلستان و فرانسه) ارائه کردند نیز شاهد بوده ایم. معادله ای که نیازمند هوشیاری مردم و همچنین نخبگان سیاسی کشورمان است. با این همه، آنچه که حداقل تا به اینجای کار واضح است این نکته می باشد که مکرون و بایدن با بیانیه ضدایرانی اخیر خود به وضوح نشان دادند که غرب همچنان در در مورد ایران، در ایستگاه بن‌بست به سر می برد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه