سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

فروش زغال‌سنگ به رژیم صهیونیستی از سمت کلمبیا متوقف شد

رئیس‌جمهور کلمبیا اعلام کرد این کشور به دلیل جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تا زمانی که این جنگ به پایان نرسیده، صادرات زغال‌سنگ به اراضی اشغالی را قطع خواهد کرد.

کلمبیا
به گزارش خبرگزاری موج

، گوستاوو پترو رئیس‌جمهور کلمبیا اعلام کرد کشورش تا پایان جنگ غزه صادرات زغال‌سنگ خود به رژیم صهیونیستی را قطع خواهد کرد.

پترو در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «ما صادرات زغال‌سنگ به اسرائیل را متوقف خواهیم کرد، تا زمانی که این نسل‌کشی پایان یابد.»

رئیس‌جمهور کلمبیا در ماه میلادی گذشته نیز اعلام کرده بود که این کشور به دلیل جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، روابط خود را با این رژیم قطع خواهد کرد. پترو به‌شدت از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی انتقاد کرده و درخواست داده تا کلمبیا به پرونده شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان کیفری بین‌المللی بپیوندد.

اواخر فوریه گذشته نیز کلمبیا تمامی خریدهای تسلیحاتی خود از رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق درآورد و گفت تمامی کشورهای جهان باید نتانیاهو را تحریم کنند.

پترو این اظهارات را پس از آن مطرح کرد که در هفته گذشته وزارت تجارت کلمبیا خواستار توقف صادرات زغال‌سنگ به اراضی اشغالی شده و هدف این اقدام را کمک به توقف‌کردن جنگ اعلام کرده بود.

کلمبیا که پنجمین تولیدکننده بزرگ زغال‌سنگ در جهان و تأمین‌کننده اصلی زغال‌سنگ رژیم صهیونیستی است، در سال میلادی گذشته سه میلیون تُن زغال‌سنگ به اراضی اشغالی صادر کرد، اما در سال میلادی جاری این کشور هم تصمیم گرفته به فهرست کشورهایی بپیوندد که در پاسخ به جنایات صهیونیست‌ها در غزه، این رژیم را به انزوای بین‌المللی کشانده‌اند.

رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین جنایت خود، امروز (شنبه) اردوگاه «النصیرات» در مرکز نوار غزه را بمباران کرد که به شهادت دست‌کم ۲۱۰ نفر و مجروح شدن ۴۰۰ نفر دیگر منجر شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه