سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

انگلیس و آمریکا به ایران درباره ارسال سلاح به یمن دوباره اتهام‌زنی کردند

دولت‌های آمریکا و انگلیس با طرح دوباره ادعای ارسال موشک‌های ایرانی به انصارالله یمن، از سازمان ملل متحد خواستند تا مانع از این موضوع شود.

شورای امنیت سازمان ملل
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از گاردین، طی نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد بحران یمن و حملات موشکی متقابل یمن و آمریکا در ۲ شهر عدن و الحدیده، آمریکا و انگلیس با طرح این ادعا که انصارالله یمن موشک‌های خود را از ایران دریافت می‌کند خواستار مداخله این نهاد سازمان ملل شدند.

چین و روسیه در مقابل بر این امر تأکید کردند که آمریکا و انگلیس بدون دریافت مجوز سازمان ملل متحد اقدام به انجام حملات مکرر به سایت‌های موشکی انصارالله کرده‌اند.

آمریکا و انگلیس خواستار اعمال قدرت مکانیسم راستی‌آزمایی سازمان ملل موسوم به یونویم (Unvim) علیه تبادلات تسلیحاتی یمن شدند.

یونویم مکانیسمی است که در سال ۲۰۱۶ به درخواست عربستان سعودی و برای جلوگیری از ورود سلاح در داخل کمک‌های بشردوستانه به یمن ایجاد شده بود.

فریه المسلمی محقق پژوهشکده چتم هاوس لندن در امور یمن در این زمینه پیش‌بینی کرد که حملات حوثی‌ها تا زمانی که آتش‌بس در غزه برقرار نشود ادامه خواهد داشت چرا که کاهش تنش منطقه‌ای منوط به این امر خواهد بود.

کشور جیبوتی در آن سوی دریای سرخ تا این لحظه با استفاده غرب از این کشور به‌عنوان پایگاه نظامی علیه حوثی‌ها موافقت نکرده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه