سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

رئیس جمهور آمریکا:

همیشه حامی اسرائیل هستیم اما نتانیاهو از سیاست کشتار در غزه دست بکشد

رئیس جمهور آمریکا در مواضعی متناقض در مصاحبه با یک شبکه آمریکایی بار دیگر حمایت خود را از رژیم اسراییل در جنگ غزه اعلام کرد و از نتانیاهو خواست از سیاست کشتار در غزه دست بکشد.

جو بایدن
به گزارش خبرگزاری موج

، رئیس جمهور آمریکا حامی کلیدی این رژیم در کشتار غیرنظامیان در نوار غزه در مصاحبه با شبکه آمریکایی «ام اس ان بی سی» با انتقاد از سیاست بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه نسل کشی در غزه گفت: نتانیاهو به زیان اسراییل عملی می‌کند و باید به آمار کشته‌های غیرنظامیان در نوار غزه توجه کند.

وبگاه لبنانی النشره به نقل از شبکه آمریکایی ام اس ان بی سی، گزارش داد که رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از مصاحبه خود افزود: «اسرائیل نمی‌تواند ۳۰ هزار فلسطینی دیگر را در تعقیب حماس بکشد.»

جو بایدن اضافه کرد که تهدید رژیم صهیونیستی به حمله به شهر رفح در جنوب نوار غزه خط قرمزی برای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواهد بود، اما او به سرعت از موضع خود عقب نشینی کرد و گفت: خط قرمز وجود ندارد و من نه تنها هرگز اسراییل را رها نخواهم کرد، بلکه ارائه تسلیحات به اسراییل را هم قطع نمی‌کنم.

وی که در این مصاحبه تا حدی متناقض صحبت می‌کرد، گفت: آنها نمی‌توانند ۳۰ هزار فلسطینی دیگر را در نتیجه تعقیب و گریز مبارزان حماس بکشند.

بایدن در ادامه سخنان خود خواستار برقراری آتش‌بس موقت ۶ هفته‌ای در نوار غزه و آغاز تبادل گسترده اسرا شد و گفت دستیابی به آتش‌بس موقت امکان پذیر است و او از این خواسته دست نخواهد کشید.

گفتنی است جنبش حماس اعلام کرده تنها در صورت موافقت رژیم صهیونیستی با برقراری آتش‌بس جامع و عقب‌نشینی کامل ارتش این رژیم از نوار غزه حاضر به مذاکره درباره آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه