سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

مشاور امنیت ملی کاخ سفید:

ارتش آمریکا قصد انجام حملات بیشتری را در خاورمیانه دارد

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید ابراز کرد که ایالات متحده پس از کشته شدن سه سرباز آمریکایی در آخر هفته گذشته، قصد دارد حملات بیشتری در خاورمیانه انجام دهد.

جیک سالیوان
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از خبرگزاری رویترز، جیک سالیوان در برنامه‌ای در شبکه «ان‌بی‌سی» (NBC) اظهار داشت: قصد داریم حملات و اقدامات بیشتری [در خاورمیانه] انجام دهیم تا این «پیام روشن» را همچنان بفرستیم که در صورت حمله به نیروهای ما و زمانی که مردم ما کشته شوند، ایالات متحده پاسخ خواهد داد.

این مقام آمریکایی درحالی این مطلب را بیان کرد که ساعاتی پیش فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) موسوم به سنتکام از سومین دور عملیات مشترک این کشور و انگلیس علیه مواضع ارتش یمن خبر داد.

سالیوان در شبکه «سی‌بی‌اس» (CBS) نیز گفت: مسائل بشردوستانه در غزه اولویت اصلی آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در سفر کنونی‌اش به منطقه خواهد بود.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید با بیان اینکه «نیازهای مردم فلسطین چیزی است که در مهم‌ترین اولویت قرار می‌گیرد»، افزود: ایالات متحده بر این باور است که حصول توافق برای آزادی اسرا از جمله اسرای آمریکایی و یک «توقف بشردوستانه» حیاتی است.

وی اظهار داشت: این به نفع امنیت ملی ایالات متحده است و بی وقفه برای آن تلاش می‌کنیم؛ بنابراین این موضوع اولویتی اصلی برای ما است.

پیشتر وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده بود که آنتونی بلینکن سفر پنج روزه خود را از امروز (یکشنبه) در عربستان سعودی آغاز می‌کند و سپس به مصر، قطر، سرزمین‌های اشغالی و کرانه باختری سفر خواهد کرد. این پنجمین سفر بلینکن به خاورمیانه از زمان آغاز حمله اسرائیل به غزه است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه