سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است

سخنگوی انصارالله یمن:

مشروعیت ائتلاف دریایی آمریکا در دریای سرخ را نمی‌پذیریم

سخنگوی انصارالله یمن با اشاره به امنیت آبراه‌های بین المللی از سردرگمی کشورهایی خبر داد که ملزم به حضور در ائتلاف دریایی آمریکا شده‌اند و افزود: این سردرگمی ناشی از نداشتن مشروعیت است.

سخنگوی انصارالله یمن
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از النشره، محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن در سخنانی اعلام کرد: آبراه‌های بین المللی امن و باثبات است و صدها کشتی روزانه از دریای سرخ عبور می‌کنند.

وی افزود: سردرگمی برخی از کشورهایی که از سوی آمریکا ملزم به پیوستن به ائتلاف دریایی هستند ناشی از این باور است که این اقدام مشروعیت ندارد.

سخنگوی انصارالله یمن افزود: نیروی دریایی یمن روزانه با همه کشتی ها ارتباط برقرار می کند و آمریکا تلاش می کند تا برخی کشورها را تحریک کند تا برای حفاظت از اسرائیل وارد این ائتلاف شوند.

محمد عبدالسلام تصریح کرد: ما با کشورهایی تماس داریم که تایید کرده‌اند که در دریا حضور ندارند و برخی کشورها نیز به ما اطلاع دادند که حضورشان در ائتلاف آمریکایی محدود به اعزام افسران است.

به گزارش ایرنا، روز گذشته فرماندهان نیروهای مسلح و امنیتی یمن با برگزاری یک نشست فوق‌العاده مشترک به آمریکا نسبت به نظامی‌سازی دریای سرخ هشدار داده و بر آمادگی خود برای مقابله با دشمنان تاکید کردند.

حاضران در این نشست با صدور بیانیه‌ای تاکید کردند: آماده اجرای دستورات عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر انصارالله یمن در آخرین سخنان وی هستیم. با هر طرفی که به فکر منصرف کردن جمهوری یمن از موضع قاطع و اصولی خود در قبال ظلم به ملت فلسطین باشد، مقابله خواهیم کرد.

در نشست سران نیروهای مسلح و امنیتی یمن همچنین تاکید شد: ما به آمریکا و شرکای آن نسبت به عواقب نظامی‌سازی دریای سرخ و آسیب رساندن به امنیت ناوبری بین‌المللی در خدمت منافع رژیم اسرائیل هشدار می‌دهیم.

سران نیروهای مسلح و امنیت یمن همچنین آمادگی رزمی یگان‌ها و تشکیلات مختلف زمینی، دریایی و هوایی ارتش این کشور را مورد بررسی قرار دادند.

«محمد العاطفی» وزیر دفاع یمن در این نشست اظهار داشت: اگر دشمنان به جنایات و محاصره ملت فلسطین ادامه دهند یا به فکر لطمه زدن به امنیت و حاکمیت یمن باشند، آماده‌ایم سخت‌ترین ضربات را به آنها وارد کنیم.

وی تاکید کرد: یمن گزینه‌های راهبردی زیادی دارد و در صورت لزوم در اتخاذ آنها تردید نخواهد کرد.

العاطفی ادامه داد: موضع یمن در قبال جنایات نسل کشی علیه ملت فلسطین، موضعی دینی و اخلاقی است که منطبق با تمامی قوانین بشردوستانه و بین‌المللی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه