سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است

تحریم‌های های جدید آمریکا علیه ایران در راه است

یک سناتور دموکرات و یک سناتور جمهوری‌خواه قصد دارند تا قطعنامه‌ای را با موضوع محکوم کردن حملات نیروهای متحد ایران به نظامیان آمریکایی در عراق و سوریه ارائه دهند.

ایران و آمریکا
به گزارش خبرگزاری موج

، دو قانونگذار ارشد کنگره آمریکا روز پنجشنبه قطعنامه‌ای را ارائه خواهند کرد که بر اساس آن، حملات نیروهای نزدیک به ایران به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه محکوم می‌شود.

به گزارش «فاکس نیوز»، تد کروز سناتور جمهوری‌خواه بیانیه‌ای درباره قطعنامه پیشنهادی مشترک خود با کریس کونز سناتور دموکرات در این باره منتشر کرد.

نماینده تگزاس در سنای آمریکا در بیانیه مدعی شده است: نظام سیاسی ایران به آمریکایی‌ها، متحدانمان و منافعمان در اقصی نقاط خاورمیانه حمله می‌کند. آن‌ها نه فقط اقدام به انجام حمله می‌کنند و موجب کشتار متحدان عرب و اسرائیلی ما می‌شوند بلکه همچنین متحدان تهران در یمن یعنی حوثی‌های یمنی نیز امنیت کشتیرانی بین المللی را تهدید می‌کنند. موضوعی که برای اقتصاد آمریکا و جهان کاملا ضروری و مهم است. این نکته کاملا اشاره شده که بازدارندگی موثری علیه آن‌ها ایجاد نشده و دولت بایدن باید مدت ها قبل اقدامات لازم را در این زمینه جهت مقابله با فعالیت‌های مخرب ایران بر می‌داشت».

از سوی دیگر، «تام کاتن» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی نیز خواستار آن شده که فشارهای دولت بایدن علیه ایران جهت متوقف کردن حمایت‌هایش از گروه‌های شبه نظامی افزایش یابد. وی همچنین از تلاش‌ها جهت ایجاد بازدارندگی علیه ایران و نیروهای مورد حمایتش در «انجام حمله علیه نیروهای آمریکایی» حمایت کرده است.

طبق گزارش‌ فاکس نیوز، قطعنامه پیشنهادی تد کروز و کریس کونز با حمایت اعضای قانون‌گذار از هر دو حزب اصلی آمریکا دریافت کرده است. از زمان اجرای عملیات هفتم اکتبر توسط جنبش حماس، میزان حملات نیروهای محور مقاومت در منطقه به اهداف آمریکا در عراق و سوریه افزایش یافته است.

گفته می‌شود که از زمان اجرای عملیات هفتم اکتبر تاکنون پایگاه‌های آمریکا در عراق و سوریه حداقل ۹۰ مرتبه مورد حمله قرار گرفته است. نیروهای مقاومت در منطقه عنوان کرده‌اند که حملاتشان به پایگاه‌های آمریکایی به تلافی حمایت‌های واشنگتن از رژیم صهیونیستی و حضور نظامی آمریکا در سوریه و عراق است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه