سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

کره‌شمالی:

مانع اصلی بی‌ثباتی صلح جهانی، آمریکاست

معاون وزیر امور خارجه کره شمالی امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: آمریکا مانع اصلی صلح و ثبات بین‌المللی است.

کره شمالی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از خبرگزاری آناتولی، رسانه‌های دولتی کره شمالی امروز یکشنبه گزارش دادند که این کشور نیز به خیل کشورهای منتقد آمریکا در موضوع وتو قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد (UNSC) که خواستار آتش‌بس فوری در جنگ اسرائیل و حماس بود، پیوست.

خبرگزاری رسمی کره شمالی در این ارتباط گزارش داد که «کیم سون- کیونگ» (Kim Son-kyong) معاون وزیر امور خارجه کره شمالی در سازمان‌‌های بین‌‌المللی آمریکا را «مانع اصلی» صلح و ثبات بین‌‌المللی توصیف کرده، واشنگتن را به سوء‌استفاده از حق وتو متهم کرد.

معاون وزیر امور خارجه کره شمالی در این خصوص در بیانیه‌‌ای اعلام کرد: از این واقعیت که تمایل یکپارچه جامعه بین‌‌الملل برای صلح و ثبات زودهنگام در خاورمیانه دوباره بی‌‌رحمانه پایمال شد، متاسفم.

پیش‌نویس قطعنامه مذکور از سوی ۱۰۰ کشورعضو سازمان ملل متحد حمایت و از پشتیبانی ۱۳ عضو شورای امنیت برخوردار شد. انگلیس به‌عنوان یکی از اعضای دائم شورای امنیت به این پیش‌نویش قطعنامه رأی ممتنع داد.

در نشست عصر جمعه به وقت محلی شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی امارات متحده عربی به رأی گذاشته شد که از ۱۵ عضو شورای امنیت، ۱۳ عضو رأی موافق، یک عضو یعنی ایالات متحده آمریکا رأی مخالف و یک عضو یعنی انگلیس، دیگر عضو این شورای رأی ممتنع دادند.

یک قطعنامه برای تصویب شدن در شورای امنیت سازمان ملل به حداقل ۹ رأی بدون مخالف (وتو) ۵ عضو دائم این شورا یعنی آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه و چین نیاز دارد که قطعنامه پیشنهادی امارات با مخالفت و وتوی آمریکا مواجه شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه