سرخط خبرها
  • هیلاری کلینتون: ما باعث شدیم ایران قوی شود
  • ۴۱ هزار واحد مسکونی برای تحت پوششان بهزیستی در حال ساخت است
  • ورود موج جدید بارش به کشور از روز شنبه از سمت شمال غرب
  • لبخند پسته دهان‌بست در بورس/ بازدهی ۲۷ درصدی در ۱۱ روز معاملاتی
  • پزشکیان در تماس با استاندار مازندران:مشکلات سیل‌زدگان را فوری رفع کنید
  • تولید برنج به ۲.۲ میلیون تن می رسد
  • ۸۲ سالن سینما در کشور احداث و بهره‌برداری شد
  • ۴ دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال لغو شد
  • محرومیت شدیدتری برای خداداد عزیزی باید در نظر می‌گرفتند
  • ترامپ: رأی بدهید، ۵۰۰۰ دلار بگیرید
  • رئیس قوه قضاییه:طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم
  • هشدار پلیس فتا؛ مراقب فروشگاه‌های جعلی لوازم‌التحریر باشید
  • افزایش ۴۵ درصدی تعرفه مکالمه تلفن ثابت به همراه از ۲۰ شهریور

۱۹۸ پزشک، پرستار و امدادگر در حملات ارتش اشغالگر به غزه به شهادت رسیدند

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه امروز چهارشنبه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در حملات خود به نوار غزه، ۱۹۸ پزشک، پرستار و امدادگر را به شهادت رساند.

غزه
به گزارش خبرگزاری موج

به نقل از سایت شبکه خبری المیادین، دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد، رژیم اشغالگر در عملیات محاصره بیمارستان الشفا پنج ساختمان را بمباران کرده و به سمت تمامی آنها تیراندازی کرد.

همچنین این دفتر گزارش داد، رژیم اشغالگر صهیونیستی مرتکب کشتارهای متعددی در بیمارستان‌های غزه شد که در نتیجه آن ۷۰۰ تن شهید و زخمی شدند.

دفتر مذکور در ادامه بیانیه خود، یورش اشغالگران به بیمارستان الشفا را جنایتی جنگی، اخلاقی و ضد بشری دانست.

این دفتر با تاکید بر اینکه از ابتدای جنگ، بیمارستان‌ها و کادر پزشکی در کانون حملات قرار دارند، اعلام کرد: ما رژیم اشغالگر، جامعه جهانی و آمریکا را مسؤول حفظ جان هزاران آواره، زخمی و کادر پزشکی می‌دانیم.

همچنین این دفتر اعلام کرد، رژیم صهیونیستی با حملات خود ۱۹۸ پزشک، پرستار و امدادگر را به شهادت رسانده و ۵۵ خودروی آمبولانس را هدف قرار داده و ۲۵ بیمارستان را تعطیل کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه