سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

رایزنی‌های پشت‌پرده برای برکناری نتانیاهو

شماری از اعضای حزب لیکود و ائتلاف حاکم بر رژیم صهیونیستی در رایزنی‌های پشت‌پرده از لزوم برکناری بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم سخن می‌گویند.

نتانیاهو

به گزارش خبرگزاری موج، رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که شماری از اعضای کنست این رژیم از حزب لیکود معتقدند هر یک روز که بنیامین نتانیاهو بیشتر در پست نخست‌وزیری باقی بماند، نه تنها به ضرر حزب لیکود بلکه به زیان کل « اسرائیل » است.

بر اساس گزارش این رسانه‌ها، منابعی در ائتلاف دولتی حاکم بر رژیم صهیونیستی هم در رایزنی‌های پشت‌پرده تأکید می‌کنند که نتانیاهو باید کناره‌گیری کند.

این خبر در حالی است که مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس درباره آتش بس در جنگ غزه گفت که موضوع آتش بس چند روزی است که مورد بحث قرار گرفته و اشغالگران مانع این موضوع می‌شوند. هرگونه توافق در مورد آتش بس و آزادی اسرا توسط اشغالگران اسرائیل مختل می‌شود.

طاهر النونو به المیادین گفت که نتانیاهو هرگونه آتش بس را رد می‌کند، زیرا نمی‌خواهد مسئله اسرا را با هدف طولانی شدن نبرد حل کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه