سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

مایک پمپئو؛

جنگ اوکراین آمریکا را ضعیف کرده است

وزیر امور خارجه و رئیس پیشین سازمان سیای آمریکا ابراز داشت: جنگ اوکراین قدرت آمریکا را تضعیف کرده و واشنگتن قدرت بازدارندگی‌اش را در برابر روسیه از دست داده است.

پمپئو

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از اسپوتنیک، « مایک پمپئو »، وزیر خارجه و رئیس پیشین سازمان سیای آمریکا در گفت‌وگو با روزنامه یونانی «کاتیمرینی» اعلام کرد که قدرت آمریکا به واسطه جنگ اوکراین تضعیف شده و به همین علت توانایی‌اش برای مهار و بازدارندگی در برابر روسیه را از دست داده است.

وی دراین‌باره گفت: آمریکا به علت تهاجم علیه اوکراین ضعیف‌تر شده است.ما قدرت بازدارندگی‌مان در برابر پوتین و اوکراینی‌ها از دست دادیم و به همین علت (این جنگ) اروپایی‌ها و ما را در موقعیت بدی قرار داده است.

وزیر خارجه پیشین آمریکا در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه «ایرانی‌ها پس از دولت ترامپ ثروتمندتر و قدرت‌مندتر شده‌اند.» افزود: دوستان و شرکای ما در غرب آسیا، اسرائیل، کشورهای خلیج فارس احساس رهاشدگی می‌کنند، حزب کمونیست چین جسورتر شده و با شیوه‌های بی‌سابقه در حال آماده‌سازی برای جنگ اقتصادی و نظامی است.

وی با انتقاد از سیاست‌های دولت کنونی آمریکا و بیان اینکه ««دولت بایدن با اولویت دادن به تغییرات آب و هوایی و سیاست‌های نژادپرستانه، در داخل کشور به گونه‌ای اعمال قدرت می‌کند که به سنت‌های آمریکایی خیانت می‌کند.» تأکید کرد که «خیلی مهم است که در انتخابات ۲۰۲۴ یک جمهوری‌خواه رئیس‌جمهور شود، زیرا هیچ نامزد دموکراتی نمی‌تواند آمریکا را به اصول و پایه‌های اساسی‌اش برگرداند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه