سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

نیروهای تجریه‌طلب مخالف ایران از مرزها دور شده‌اند

معاون فرماندهی عملیات مشترک عراق ابراز داشت: نیروهای تجریه‌طلب مخالف ایران از مرزها دور شده و به مکان‌های مشخص در مرکز کشور منتقل شده‌اند.

مقر تروریست‌های تجزیه‌طلب در مرزهای عراق و ایران تخلیه شد

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از خبرگزاری عراق (واع)، «قیس المحمداوی» معاون فرمانده عملیات مشترک عراق در گفت‌وگوی درخصوص توافق امنیتی تهران و بغداد گفت: یک کمیته عالی به ریاست قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق و افسران متخصص در وزارت دفاع و وزارت کشور و دستگاه‌های امنیتی از یک سال پیش در حال ایجاد یک مکانیزم برای توافق با جمهوری اسلامی ایران هستند.

وی گفت که آن‌ها به دنبال کنترل مرز ها توسط نیروهای عراقی هستند و توافقی میان ایران و عراقی برای دور کردن گروه‌های کُرد تجزیه‌طلب از نوار مرزی وجود دارد.

المحمداوی تاکید کرد که این مکانیزم آغاز به‌کار کرده و طی دو هفته گذشته ۱۰ تا ۱۲ نقطه مرزی ایجاد شده و در اختیار نیروهای مرزبانی عراق قرار گرفته است.

معاون فرماندهی عملیات مشترک عراق خاطرنشان کرد که نیروهای تجریه‌طلب مخالف ایران از مرزها دور شده و به مکان‌های مشخص در مرکز کشور منتقل شده‌اند.

وی درخصوص سفر امروز «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق در راس یک هیات امنیتی به تهران گفت: این سفر در راستای تکمیل روند اجرایی توافق امنیتی ایران و عراق انجام شد.

قیس المحمداوی افزود: قانون اساسی عراق روشن و واضح است و به هیچ‌وجه نمی‌پذیریم که عراق سکویی برای تجاوز به کشورهای همجوار یعنی ایران یا ترکیه و یا کشورهای دیگر باشد. به طور همزمان محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق و همچنین قانون اساسی این کشور بر این مساله تاکید دارد که احترام به حاکمیت عراق و معاهدات بسیار مهم است.

وی همچنین نسبت به تداوم همکاری ها و فعالیت‌های دیپلماتیک و امنیتی در مرزها با ایران و ترکیه به منظور احترام متقابل و حفظ حاکمیت ابراز امیدواری کرد.

این مسئول عراقی همچنین گفت که تعرض به حاکمیت عراق قابل پذیرش نیست و این رویکرد ثابت پارلمان، دولت و دستگاه‌های امنیتی است و امیدواری که نیروهای مرزبانی بتوانند مرزها را کنترل کنند.

صبح امروز(یکشنبه) قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق برای دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی و برخی مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی وارد تهران شد. 

در این دیدارها موضوعات منطقه‌ای و دو جانبه از جمله نحوه اجرای توافق امنیتی بین دو کشور مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

خبرگزاری واع نیز هدف از این سفر را تکمیل روند اجرایی توافق امنیتی ایران و عراق عنوان کرده بود.

بر اساس گزارش رسانه‌های عراقی، ریبر احمد، وزیر امور داخلی اقلیم کردستان نیز در این سفر الاعرجی را همراهی می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه