سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

حزب الله لبنان حمله تروریستی پاکستان را محکوم کرد

حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای انفجارهای جمعه خونین در پاکستان را محکوم کرد.

جنبش حزب الله لبنان

به گزارش‌ خبرگزاری موج به نقل از پایگاه خبری العهد، در بیانیه حزب‌الله در این باره آمده است: حزب الله بمب گذاری‌های تروریستی گروه های تکفیری علیه جمعیت نمازگزار در پاکستان را محکوم می‌کند.

حزب الله تاکید کرد: ما مجدداً از علما و اندیشمندان می‌خواهیم برای مقابله با این ایدئولوژی تکفیری نادرست و اشاره به خطر آن تلاش کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما از کشورهای منطقه، نهادهای مدنی و مذهبی و همه احزاب سیاسی و مردمی می‌خواهیم برای مقابله با گروه‌های تکفیری و تروریستی همکاری مشترک داشته باشند.

حزب‌الله لبنان همچنین اضافه کرد: ما بر لزوم تلاش دولت پاکستان برای تعقیب قاتلان و جلوگیری از تکرار این جنایات تاکید می‌کنیم.

در ادامه بیانیه حزب‌الله لبنان همچنین آمده است: از خداوند متعال رحمت و مغفرت برای شهدا را خواستاریم و به خانواده‌های آنان تسلیت و عرض نموده و از خداوند متعال برای مجروحان شفای عاجل آرزومندیم.

این بیانیه پس از آن صادر شده است که تنها ساعاتی پس از انفجار خونین با ۵۲ کشته در بلوچستان پاکستان علیه شرکت کنندگان در راهپیمایی میلاد النبی (ص)، دو حمله انتحاری دیگر در شمال غرب این کشور ۳ کشته برجای گذاشت.

یک پاسگاه پلیس و مسجد در شهر "هنگو" واقع در ایالت خیبرپختونخوا در شمال غرب پاکستان هدف حمله مهاجمان انتحاری قرار گرفت.

در این دو اقدام تروریستی که در حین اقامه نماز جمعه در مسجد نزدیک به پاسگاه پلیس پاکستان صورت گرفت، ۳ نفر جان خود را از دست دادند و تعدادی دیگر از غیرنظامیان زخمی شدند.

حملات تروریستی امروز در پاکستان در حالی انجام می‌شود که میلیون‌ها نفر از عاشقان پیامبر گرامی اسلام (ص) به مناسبت ۱۳ ربیع الاول و هفته وحدت در جشن‌های این ایام حضور یافته و به صورت گسترده در اجتماعات مردمی در شهرهای مختلف شرکت می‌کنند.

نخست‌وزیر و رئیس جمهوری پاکستان طی پیام‌هایی حملات ناجوانمردانه تروریست‌ها به مردم بی گناه را محکوم کردند.

شمار تلفات انفجار انتحاری در شهر مستونگ واقع در ایالت بلوچستان پاکستان به ۵۲ کشته افزایش یافت. تاکنون هیچ گروهی مسئولیت انفجارهای انتحاری در پاکستان را برعهده نگرفته است.

طی ماه‌های اخیر گروه‌های تروریستی داعش و تحریک طالبان پاکستان مسوولیت بسیاری از بمب‌گذاری ها و حملات انتحاری در استان‌های بلوچستان و خیبرپختونخوا را برعهده گرفته‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه