سومین استان عراق برای استقبال از زائرین اربعین حسینی تعطیل می‌شود

ادارات استان بابل به عنوان سومین استان عراق از یکشنبه آینده تا پس از اربعین حسینی برای استقبال و پذیرایی از زائران این مراسم مذهبی تعطیل می شود.

استان بابل عراق

به گزارش خبرگزاری موج، استانداری بابل با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: به منظور تقدیم بهترین خدمات به زائران اربعین امام حسین (ع) و اقتضائات اداری مقرر شد که ادارات این استان از یکشنبه هفته آینده ( ۱۲ شهریور) تعطیل شود.

« وسام اصلان سعود الجبوری» استاندار بابل دربخشنامه ای به دستگاه های اجرایی و ادارات این استان اضافه کرد: تمامی دستگاه های اجرایی استان از روز یکشنبه سوم سپتامبر (۱۲ شهریور) تا پنجشنبه هفتم سپتامبر ( ۱۶ شهریور ) تعطیل می شوند.

دستگاههای امنیتی، خدماتی و بهداشتی از این بخشنامه مستثنی شده اند.

پیشتر نیز استانداری کربلا ادرات این استان را از فردا (یکشنبه) تا روز پنجشنبه ۱۶ شهریور به مدت ۱۲ روز و استانداری نجف در بخشنامه‌ای، ادارات این استان را از پنجم تا ۱۶ شهریور به مدت ۲ هفته تعطیل اعلام کرده بودند.

۱۵ شهریور در ایران و عراق ۲۰ صفر و اربعین امام حسین (ع) است که پیش بینی می‌شود به همین منظور میلیون‌ها زائر داخلی و خارجی به کربلای معلا سفر کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه