سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

آمریکا بسته کمک نظامی جدید به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار به اوکراین می‌فرستد

آمریکا احتمالا اواسط هفته جاری از یک بسته کمک نظامی جدید برای اوکراین رونمایی خواهد کرد.

کمک نظامی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، در خبری نوشته است که مقامات آمریکایی ۲۵ جولای(سوم مرداد) بسته کمک نظامی جدیدی به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار را برای اوکراین تصویب و رونمایی می‌کنند.

به گفته منابع رویترز، قرار است تسلیحات کمک نظامی جدید آمریکا از زرادخانه پنتاگون تامین و به اوکراین منتقل شود.

همچنین در بسته مذکور، «چندین دستگاه زره‌پوس نفربر استرایکر، تجهیزات مین‌روبی، مهمات سامانه پدافند هوایی ناسامز و پاتریوت و همچنین موشک‌اندازهای هیمارس» وجود دارد.

علاوه بر این، پنتاگون در این بسته سامانه‌های موشک هدایت‌شونده ضدتانک « TOW» و «جاولین» نیز گنجانده است. به نوشته رویترز، در این بسته، مهمات خوشه‌ای وجود ندارد.

آمریکا در حالی قرار است از این بسته رونمایی کند که تا اندازه زیادی به ضدحملات اوکراین علیه روسیه دل‌بسته و امیدوار است که این ضدحملات ورق جنگ را به سود غرب برگرداند. با این حال، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه دیروز تاکید کرد که نیروهای اوکراین هیچ دستاوردی در میدان نبرد نداشته و تلفات زیادی را نیز متحمل شده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه